Jump to content

hifi

Gjest
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Berger i Vestfold
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Berger i Vestfold

hifi's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Ønsker å kjøpe front og bak fanger til Sierra sedan 90 mod Doch. Helst orginale fangere, har tidligere hatt uorginale fangere å de har fester som løsner etterhvert. Gjerne front fanger med orginale spredere. Fester må være hele. Treffes lettest på radioz@online.no Eller tlf:93 60 65 09. Vestfold.
  2. Ønsker å kjøpe bak diff, må være i god stand uten slark og ulyder. Støtfanger bak, må være hel og med alle fester inntakt. Ta kontakt på 93 60 65 09. Vestfold.
  3. Takker for tips, måtte du gjøre store modifiseringer for å få festet viften?
  4. Noen som vet om uorginale kjølevifter som passer til Sierra 2,0 doch 90 model? Er jo omtrent umulig å finne noen orginale som virker. Fint om noen har info.
  5. Hører du bensinpumpa starte når du setter på tenningen? Hvis ikke er det meget sannsynelig at den må byttes. Hadde samme problem med min Sierra doch 90.mod Den begynte å små fuske samt at den stoppet med jevne mellomrom tilslutt var det full stopp. Sjekk også sikkerhetsbryter til bensintilførslen, den er plassert i bunnen av bagasjerom under reservehjulet.
  6. Hei! Er det noen som vet hvor man kan kjøpe sportsluftfilter Som passer til Sierra 2,0 Doch? Gir et sportsfilter noe mer effekt i motor`n? Eller blir det bare mer bråk?
  7. hifi

    Sierra Doch 90 mod

    På Varm motor.
  8. hifi

    Sierra Doch 90 mod

    Min Sierra fusker enkelte ganger på lavt turtall. Voldsom fusk, ved lite gass. Slipper gassen og setter den i fri så stopper motor. Ved berøring av ledninger til Spjeldmotor stopper motor. Tempmåler går bare litt opp. Noen som har gode forslag på problemet? Hva koster eventuelt en ny spjeldmotor (Hvor er det billigst å kjøpe spjeldmotor)
  9. hifi

    Sierra Doch 90 mod

    Min sierra 2,0 doch har dårlig sirkulasjon på kjølevannet. Nedre radiator slange blir ikke ordentlig varm og vannet sirkulerer ikke i ekspangsjonstank. Tempmåler viser normal temperatur, men den går også litt ned innimellom. Varmeapperat fungerer bra. Noen som har forslag på hva feilen er? Termostat, varmeregister, toppakning? Vannpumpe er ny.
  10. hifi

    Sierra Doch 90 mod

    Ok, flyttet bare dysene fra Sierra motor over på Scorpio motor. Rart om de plutselig skulle ta kvelden, men det meste er mulig med gammel bil hehe. Hvor finner jeg jordingspunktene?
  11. hifi

    Sierra Doch 90 mod

    Hei! Min Sierra vil fortsatt ikke starte etter motorbytte. Bensinen kommer fram til innsuget, men ikke videre til dysene. Noen som har forslag på hva feilen er?
  12. hifi

    Sierra Doch 90 mod

    Hei! Takker for svar. Sensor på Scorpio motor sitter litt lenger opp på blokka og den er kortere en den som sitter i Sierra motor. Kan den være at ledningene i kontakten til sensor ikke stemmer med pinnene i sensor på Scorpio motor? Er det mulig å måle om sensor er i orden? Bilen tenner når jeg heller bensin i innsuget, ellers ingen start. Har du flere forslag på hva som kan være galt tas de i mot med stor takk.. Kan sende bilde av sensorer på mobil. MVH Per-Arne Nerdrum. Hei! Takk for svar. Jeg bruker alt av ledninger/kontakter fra Sierra motor. Monterte komplett spjeldhus fra Sierra på Scorpio insug. Bilen starter når jeg heller bensin i innsuget. Tar gjerne i mot flere tips om du har noen.. På forhånd takk. MVH Per-Arne
  13. hifi

    Sierra Doch 90 mod

    Har byttet motor i min 90 mod Sierra Doch Motor er fra 94 mod Scorpio Doch,men den vil ikke starte. Den får bensin og det er gnist. Sjekket svinghjulsensor å fant ut at sensor som sitter i Sierra motor er lenger en den som sitter i Scorpio motor. Er det noen som vet om man må bruke svinghjul fra Scorpio motor for å få startet? Eller får man ikke brukt Scorpio motor uten å bytte hjernen?
×
×
  • Create New...