Jump to content

selven

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Trondheim
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

selven's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hei Jeg har startet å resturere min kjære Ford sierra, og som valig me sike biler er det rust som må sveises så da trenger litt hjelp til å finne noen deler til rustsveising. jeg trenger dørpanel til min 85 mod 2 dørs 2.0L sierra, jeg har sjekket Veng og kan ikke finne no på nettsiden deres, jeg har også snakket med bilxtra, som heller ikke kunne finne noe. finnes det noen flere leveradører på slike karoserideler? viss noen har rustfrie dører i nærområdet til en rimelig pris, kan det også være interesant.
  2. Da va forden friskmeldt det var en liten tøy lignende materiale som lå og dekket for den ene hoveddysa i forgasseren takker veldig mye for tipsene jeg har fått her på forumet, og vet ved framtiden når jeg får problemer så skal jeg definitivt komme hit for hjelp
  3. Det var koblet direkte til forgasseren tidligere, men så satte jeg inn ett universalfilter fra biltema. vet ikke om det kan ha noe med problemet å gjøre. Den har også begynt å baktenne veldig mye i det siste, det er sånn att den hoster og rykker mye når jeg kjører åsså smeller det fælt fra bakpotta, før den tar seg igjen og går litt normalt en periode. Vet ikke om det er relevant men dynamoen har også begynt å lade veldig ustabilt, den går fra ca13,5 V til ca12,5 V.
  4. Jeg tror ikke det er forgasseren som er det største problemet, men kan prøve å gjøre den ren har sjekka alle vakuum slanger som går til forgasseren. Det føles også litt som det kommer og går med småe mellomrom, den er dårlig når den er kald og på normal temperatur, imellom der kan den være bra en periode. Åsså synes jeg den går ganske greit på tomgang når den får gått litt.
  5. Hei, jeg har ett problem med min 85 mod sierra 2.0l forg. problemet mitt er att den ikke går rett på turtall over tomgang, og att den bare stopper uten videre, har også problemet med å begyne å kjøre, da det føles som det ikke er nokk kraft og den bare dør ut. har byttet plugger, pluggledninger, fordeler og rotor, uten noe hell med det. er det noen som har peiling på hva dette kan være motas det med takk
×
×
  • Create New...