Jump to content

Gulbrandsen95

Gjest
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gulbrandsen95

  1. Jeg syntes at når sierra'n har cossi fangere rundt hele + sota lykter er den helt råå Er det lett å få tak i slike fangere?
  2. Titter rundt på finn.no og autodb men har ikke funnet noen som er rimelige, fin stand og i nærheten..
  3. Flere god kilder enn finn.no autodb.no Hvor folk legger ut bil annonser, er ny i forumet men det er kanskje ett eget salgs forum på dette forumet sånn som på mopedportalen/motorportalen ?
  4. Det høres ut som en goood ide
  5. Jepp, det skal jeg gjøre er motor'n lett å "småtrimme"
  6. fint tips å ha med seg, fant en annen tråd hvor de sier mange steder jeg bør sjekke før jeg kjøper en sierra
  7. se der ja, mange gode sider ! Nei jeg har ikke kjøpt bil enda, er litt i tvil (derfor jeg laget denne tråden) Bare å komme med flere nettsteder hvor det finnes deler til sierra hvis noen kommer på no mer?
  8. Jepp gooood tid til å kose meg med ett prosjekt (bare mangel på plass ) Se der ja, kjempefin side med mye godsaker Du hakke flere sånne sider med sierra deler, er det no vits i å dra til høggere rundt i norge å titte etter sierradeler, eller er det en dårlig idé?
  9. lappen, hva er det? neida, men er greit å skaffe seg bil tidlig så jeg har noe å drive med 909 motorsport er en butikk eller nettside? (hvis det er en butikk, hvor i Norge ligger den?)
  10. Stenke litt på senkesett, forskjellige framlykter/baklykter, sideskjørt fanger, bakskjerm? (liker utsende til cosworth, er det muligheter å få på en cossi fanger,sideskjørt, bakfanger? Kanskje det fins noe stæsj til speedometer?
  11. Sierra høres ut som den perfekte førstebilen for meg Har dere noen nettsider som selger litt deler/stæsj til sierra?
  12. kk, så er dette en bil å anbefale som førstebil eller, går vg2 kjøretøy til neste år (også har en en kompis som jeg er å sveiser litt rust hos av og til)
  13. Hvor mye bruker'n på mila, hvis du ikke kjører gris? Ja forsikringa kommer til å stå på megselv
  14. Har tenkt til å kjøpe meg en førstebil nå til sommer'n, og har sett litt på ford sierra som jeg falt for med en gang.. men spørsmålet(ene) er: Dyr i drift/drikker'n mye suppe? Vanlig med mye rust/vansklig å fikse? Feil med bremsesystem(får kast i kaliper'n, har jeg hørt rykter om) Er dette en bra førstebil som er lett å få tak i deler til hvis noe skulle ryke, eller bør jeg satse på noe annet?
  15. har hørt mye om at bremesystemet til sierra er no dritt fordi de bruker å få kast.. så folk fra råder meg å kjøpe sierra, men er dette veldig vanlig, eller vanskelig å fixe? EDIT: srry var offtopic, ny på forumet.. :/
×
×
  • Create New...