Jump to content

trackop

Gjest
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About trackop

 • Rank
  Trehjulssykkel

Medlemsinfo

 • Bosted
  Tromsø
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt
 1. Fikk aldri noe tilbakemelding fra Ford forhandleren så da koblet jeg fra fra batteriet. (over natten for sikkerhets skyld) Da kom det seg! Skal uansett inn til reservert time på verkstedet så de kan se i feilloggen om det står noe der.
 2. Hei! Focus EcoBoost 1.0 2016 modell stv. I dag morges når kona skulle kjøre hjemmefra var altså instrumentpanelet "dødt". Ingen lys, lamper osv. Det samme gjelder Sync-enheten. Livløst! AC-enhet fungerer. (rakk ikke å spørre om kupelys og annet) Men kjøringa til jobb gikk fint, men ugunstig å kjøre uten å kunne se hastigheten og etterhvert blir det vel tomt for bensin også.... Utvendige lys fungerer, men man verken ser eller hører at blinkelyset er på innenfra. Hun har startet bilen flere ganger, låst og låst opp igjen. Jeg har prøvd å finne ut om det er noen spesielle sikringer, men finner bare en for Sync-enheten i manualen på nett. Er det andre sikringer jeg bør se etter? Kan det være en mulighet å koble fra batteriet en stund? På forhånd takk for svar!
 3. Hei! Har en FORD FOCUS (II) mk1 1,6 Diesel 2005-2008 og merker surlukt som sikkert kommer fra A/C. Er pollenfilter / kupèfilter det samme? Et filter er vel nede ved føttene på passasjersiden? Er det flere som jeg kan bytte?
 4. Hei! Har ikke klart å få svar på alle mine spørsmål fra forhandler eller internett, så jeg prøver her. Spilleren er altså en oval Ford 6000CD m/AUX-knapp, men ingen AUX-inngang noe sted. Ønsker mulighet for USB, AUX og Bluetooth og har mistanke om at det kanksje vil være billigere/enklere å kjøpe en ny spiller enn å kjøpe mange adaptere ol.l. til originalspilleren. Mine spørsmål: - Hvordan tas spilleren ut? - Vil bytte av spilleren ha negative konsekvenser når det gjelder fjernstyring via ratthendel og bruk av dieselvarmeren? (Tar systemet for dieselvarmer tid og dato fra spiller?) - Har noen et bilde eller link til bilde av baksiden til spilleren? - Har noen et anbefalt oppsett for å opprettholde alle funksjoner, med en ny spiller? Evt. med original spiller= På forhånd takk!
×
×
 • Create New...