Jump to content

Sjiraff

Gjest
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Trondheim
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Sjiraff's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Jeg har en Ford Focus ST 2006 modell. Det jeg mener med forran på dekselet er det som er inne i den røde ringen. Der var det en skure, ut med denne og da løstnet jeg hele det svarte dekselet der. Litt usikker på om det er det samme til deg eller ikke.
  2. Hei Har da byttet pærer. Det var jaggu enkelt. En skrue forran på dekselet, av med det og da var det to skruer på selve glasset. Slapp å jegge opp bilen. Kontakten til pæren var enkel å fjærne. Om det er likt på din bil er jeg ikke sikker på, men hvis det er det så har du gjort dette på 5 min.
  3. Skal sette i xenon i tåkelysene mine i helgen Så da er vi to. Skal si i fra hvordan jeg gikk fram(om jeg får det til )
  4. Sjiraff

    Skiltlys

    Kjøpt og mottatt Er det noen som kjenner til om det fins et pærekit til å bytte lysene inne i bilen (Ford Focus ST) Vil ha bort de gule lysene. Og pærer til bremselysene bak, hvor?
  5. Jeg har hvite felger på blå bil Det er 18" felger, men de er lakkert hvite. Ikke sikker på hvor mye det kostet.
  6. Ja den er ikke så værst Den går godt, har også prøvd en RS 2003 modell og det er artig det Et spørsmål, har tenkt å kjøpe meg noe pærer til tåkelysene slik at de ligner på led pærene i frontlysene, hvor finner jeg slike?
  7. Enig, var disse jeg fikk med når jeg kjøpte bilen. Har disse som vinterfelger:
  8. Får legge ut et bilde av min Ford Focus ST da. 2006 modell, ble kjøpt i oktober 2011
×
×
  • Create New...