Jump to content

LisaJohanne

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LisaJohanne

  1. takker men til den spilleren jeg har linket til i mitt forrige innlegg, ville dere valgt med eller uten trimramme på monteringsrammen?
  2. Pga mye som blei tull med det her, så solgte æ spillern til brodern.. så fikk han installert den i sin CelicaT23.. Går for nesten samme modell men med 1DIN med utfellbar skjerm.. http://www.pioneer.eu/no/products/25/109/281/AVH-6300BT/index.html blir ikke bestilt før til høsten pga mangler på kronasjer da vistnok hele bilkjøpet var en bom!! hvor får man tak i monteringrammer som går fra 1,5 DIN til 1 DIN? håper bare høyttalerne er OK, ellers blir de sendt i retur..
  3. ISO adapteren er dyr ja, men den skal passe siden _orginalspilleren_ i bilen er en 6000 ettellerannet.. Den gjør også at rattbetjeningen blir opprettholdt.. er den lille boksen helt til høyre som koster peng.. jeg sendte inn ordren i går på både den, en sånn radioovergang og ett par nye høyttalere + adapterrammer til disse.. (Elektro?)mekanikern på verkstedet skal tilpasse 2DIN spilleren til bilen så det ordner seg ser det ut som http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=4604&katid=645&id= (høyttalerne).. Skal nok få plassert inn sub og forsterkere etterhvert.. men er ikke stress nå siden jeg mer kjører med baksetene nede pga at jeg driver å flytter dette er suben jeg har stående å venter http://ljudia.no/bilstereo-s82121/hyttalere-s82122/bass-c78201/zachry-bx-p12r-p372045/
  4. Hvorfor vil ikke 2DIN spilleren passe inn der orginalanlegget har vært?? Den er 2DIN. Største bekymringa mi er om ISO adapteren jeg linket til vil passe både spilleren og rattkontrollfunksjonen.. Vet at det orginalt er det 6x8, men virker som det ikke er mye som skal til for å evt få 6x9 til å passe. Har også funnet adapterplate/ramme til mondeo som gjør at man kan installere 6,5" uten problemer.. men trenger litt tips ang koaksialhøyttalere om jeg skal velge 3 eller 4 veis..
  5. Greia er altså at jeg har hatt min mondeo i nesten en mnd og har allerede startet med oppgradering av anlegget i bilen.. Orginalt er det en slik spiller: Den har en rattfjernbetjening på venstre side.. Fikk min nye spiller i dag, en Pioneer 2DIN spiller.. http://www.pioneer.eu/no/products/25/109/281/AVH-8400BT/index.html Etter å brukt såppass mye penger så fikk jeg til min store ergelse en overraskelse at ikke ISO kablene passet til spilleren... så driver nå å leter etter en type som passer til både spilleren og bilen. Lurer på om denne passer?? vil være 100% sikker siden den er såppass dyr.. og mtp rattbetjeningsfunksjonen.. http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=4768&katid=286&id= Er også interessert i tips om nye høyttalere til bilen.. Har spurt flere forskjellige, men er meget varierende om hva folk liker.. Om jeg bør ta 6x9" både front og bakdører, eller om jeg bør ha 6,5" , hvilke erfaringer har dere? og hvilke erfaringer har dere med koaksialspillere? evt 3 eller 4 veis? tenker sånn maks prisklasse 2000,- per par, men det dekker vel greit hos bilradiospesialisten.. mulig jeg tar å bytter ett par om gangen
×
×
  • Create New...