Jump to content

Snurrebass

Gjest
  • Posts

    210
  • Joined

  • Last visited

About Snurrebass

  • Birthday 03/29/1980

Medlemsinfo

  • Bosted
    Rogaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    Ja
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Snurrebass's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Fy F.... Eg e lei detta forumet!! E det INGEN folk som har litt oppi knollen her??Når eg har en del som koster 60kr å sende, Koffor i allverden skulle eg da selge den for 50kr inkl frakt?!?!? EG HIVE DEN HELLER ENN Å BETALE FOR AT NOEN ANDRE SKAL FÅ DEN!!! Og så er det de som skal spørr og grave om ALT MULIG!!! Til og med ting som allerede står i annonsen! men når det ikke er mer å spørr om så skal de ikke ha det likevel...... "Derekd" på forumet her har sagt han skal ha deler som jeg da sier til andre er solgt, men fyren klare jo ikke å betale lusne 300kr engang.... masse fram og tilbake. Så har han betalt. ingen penger kommer. så hadde han ikke betalt likevel.... KA E DET MED FOLK???!?! Hvis dere pissunger ikke har fått ukepenger av foreldrene deres så ikke si at dere skal ha deler dere ikke kan betale for!!! Fortsett heller med moped noen år til. Dette er deler som eg ikke ser på som har noe verdi, men eg har ikke brukt for det lenger da eg har solgt cosworthene mine. så eg tenkte om noen trenger deler så er det bedre at de får det billig enn at de ligge å råtne og tar plass i min garasje... No har eg forandra synspunkt og e så glad e har bytta bilmerke!
  2. pluggene er solgt og bensinfilter av-venter betaling
  3. BUD mottas!! Samlet eller for seg, men gidde ikke mye styr med å sende for småbeløp.
  4. Selger 4 felger med 2 dekk. (goodyear eagle f1) To felger er delvis glassblåst. To andre er flasser litt i klarlakken på kanten. dekkene har 4-5mm igjen og er jevnt slitt. starta med å pusse de opp, men det blei nedprioritert....... følger med bolter, senterkopper og ringer. Har hatt felgene på cosworth, men det er to boltsikrler på felgene (8 hull) . Vet ikke hva det andre er. ingen skader på felgene. befinner seg i sandnes. Tlf: 99223877 selges h.b.o 1000kr.
  5. nei, eg har det som står i annonsen
  6. 1 stk bensinfilter 100kr (ny) rotor 50kr (ny) oppheng eksos. power flex 50kr (nytt) kjølevannslange ubrukt. 50kr (nytt) brun tempføler og tempgiver til instrument. 100kr (nytt) brukt tannstang med lekasje 800kr. 4 grønne dyser og AB steg 3 chip L6 2500kr Orginal 4x4 intercooler. bra stand. 800 dele diff. som på bildet. kun inmat huset og med tannhjulene som sitter på stikkakslingene... 500kr. Befinner seg i sandnes. 99223877
×
×
  • Create New...