Jump to content

karaokeglenn

Gjest
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by karaokeglenn

  1. nei railtrykk sensoren sitter self på rail`n :-) var borte et øyeblikk der... hehe har alle sensorene fra en dele motor så da brøver viu og bytte litt imorgen..
  2. da skal jeg se etter det imorgen. hvor sitter railtrykk sensoren ? det sitter 2 stk sensorer på dieselpumpa, er railtrykk den svarte av de ? den andre er blå?
  3. da skal jeg se etter det releet. synes det fra utsiden eller må jeg plukke litt frahverander for og komme til. veit det sitter et gløde rele i sikringsboksen der på v.s i motorrommet. det er byttet ut... men det sitter et lengere foran også ? noe id på dette relet som noen vet om art.nr o.l
  4. da er ledningsnett sjekket og føler byttet...fremdeles ikke start...hmmmm noen flere forslag ?? men er det gløde lampe på denne modelen som skal lyse nåe man gløder ??? den lyser ikke her... !! har lest at noen av disse bilene ikke har glødelampe som lyser
  5. Ja dette er en TDCI med Common Rail, har prøvd og måle noe puls fra kamføler.. men uten hel ikke noe respons.. på noen av kontaktene ( 1 kontakt med 3 pins ) den er grå så den er av den rette typen. mener og ha lest at den var svart før og en svakhet på de... den kostet 420 kr på ford så vi satser på en slik vis jeg ikke finner noe brudd i kabelen til dieselpumpa, er det noen med en spes farge som det pleier og bli brudd i ??
  6. START SPERRE ER OK OG FUNGERER SOM DEN SKAL, DENNE MODELEN HAR IKKE MATEPUMPE UNDER PÅ H.S ... FORD SA AT DA ER DETTE MODELEN ETTER DEN SOM HAR DET..VELOG MERKE EN AV DE FØRSTE..SEIN 02 MODELL. DRIVER MED SENSORER NÅ.. MEN DET ER VANSKELIG NÅR MAN IKKE HAR HVILKE VERDIER DE SKAL HA...NOEN SOM VEIT ???
  7. alle sikringer er hele ...men glødepæra er død.... ikke noe reaksjon når man vrir over teninga... skal sjekke følerne,, er det noen som har noe data på disse..hvor de sitter og om det går an og måle de uten at motoren går... har sjekket feilkoder og ingen i minne :-(
  8. kom på noe til...gløde lampa lyser ikke når man vrir om tenningen..men det er spening over glødepluggene...dumt spørsmål er det glødelampe på disse bilene...har kjøpt den som et rep objekt og har aldrig kjørt denne type mondeo...
  9. da sjekker jeg alle under ved rattet imorgen...alle i motorrommet sjekket jeg istad, der var alle hele krysser finger på at man finner noe der :-)
  10. vet du hvor den sitter ?? i motorrom eller under ved ratt og evnt hva den heter ??
  11. har en 2002 mondeo 2.0 l td ( ny type motor) som ikke starter...har byttet diesel filter og luftet dette så det er diesel fram til dysene.. har også byttet gløde plugger og det er spenning over på de... men ikke antydelse til og fyre.... noen som har noen tips før den selges som delebil ??
×
×
  • Create New...