Jump to content

jd6620

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Vestfold
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

jd6620's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Da var bilen på veien igjen. Tok to ventiler fra fra topplokket til courieren og satte in i den orginale toppen og slipte de til med ventilpasta fra biltema. Testet med å fylle avgass og innsugningskanalene med bremserens og det holdt tett. Ny toppakning fra mekonomen. Monterte alt og bilen startet etter å kinna noen ganger. Da gjennstår å montere litt deksler og luftfilter. Neste nå er å få lading på bilen og stoppen på nøkkelen til å fungere.
  2. Da var toppen av med to bøyde ventiler gitt.... Da blir spørsmålet brukt topp fra Courier eller om det er mye jobb med å sette in to nye ventiler?
  3. Såså Breda ingen grunn til å gå inn i sjokk Historien er som følger at jeg starter bilen om morgenen. Jeg må inn etter lommeboka så bilen går på tomgang og har stoppet når jeg kommer ut igjen. Jeg tenker da at jeg kansje har kjempeflaks at motoren har stoppet før det har skjedd noe galt. Jeg tar en visuel inspeksjon og ser reima er av når jeg tar av dekslet ser også at det ene løpe hjulet er ødelagt. Dreier veiva med 19mm pipe til den tar i en vetil. Dreier da kammen og kan dreie veiva videre Bestiller ny reim og løpehjul da jeg allikevel vil bytte dette vis jeg må bytte topplokk. Det blir vel ikke så mye mere jobb gjør det? Nå har bilen startet men ryker og går ikke pent. Kansje ta en komp test før jeg skrur av topplokket for å eliminere evt feil med synkronisering av div drev? For å kommentere det med kunskapløshet så er det sant jeg er ingen mekaniker har bare verkstedlære fra landbrukskolen.
  4. Hei! Jeg er den lykklige eier av en Ford P100 med 1,8TD motor. Her har nå Registerreima røket. Har byttet til ny reim og dreide motoren rundt for hand ingen ulyd da. Startet den og nå høres det ut som motoren går på 2 sylindre og det kan se ut som at 2 ventiler er lave. Har en brukt 1,8D som har sittet i en Courier på handa. Er denne motoren lik Turbo motoren? Vil evt. Topplokket passe over på TD motoren?
×
×
  • Create New...