Jump to content

Cosworthkongen

Gjest
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cosworthkongen

  1. Jeg har dårlig erfaring med Turbonetics. Spr-60 som det er snakk om her, kjøpte jeg ny for rett under 10.000 kr. Den ladet ganske treigt, og i tillegg ble det ganske fort slark i den. Ikke akkurat imponerende.. Ny turbo til 4500 kr høres ut som en Kina-turbo! Får ikke skikkelige turboer til den prisen, men du får sikkert en turbo (tydeligvis).

     

    kjøpte fra summit racing i USA.. org turbonetics turbo, 4900,- med moms og frakt. fungert veldig bra den vertfall :)men det er en glidelagers turbo da, T3/T4 E-50... bremser 500hk og 600 nm...

  2. Komp forholdet er idag satt til 8-1

    Har også sett litt på GT3582R med kulelager, noen som har erfaringer med denne da, tenker da på Ar .82 på eksos.

    Turbonetics har jeg dårlig erfaring med på tidligere biler, mens Garrett virker som et Safe valg, men har vært en god stund ute av dette gamet, så mulig kvaliteten på disse er forandret nå.

    Hva tar Scanche for et grenrør da? evt andre som selger gode eksosmanifloder som ikke er alt for overpriset?

    Er ute etter en så kalt "big-wing" bunnpanne, bøe jeg satse på å få dette laget selv, eller er det noen i landet som lager disse?

     

    hvilken dårlig erfaring har du med turbonetics turboer?

    min fungerer greit den, med greit register og effekt på motoren:) med tanke på at den koster ca4500,- helt ny:)

  3. gammelbilen min dette.. bildet med prøveskilt er fra når jeg hadde den.. kjøpte den av en kar i notodden i 2006 solgte den til sundalsøra tidlig 2008. godkjent kappa og skjøta. frontpartiet er org cosworth. ser sveiselarvene bak dekslene på a stolpe, men vanskelig å finne hvor den er skjøta i gulvet.

    var da shabby i karosseriet, men i grei stand ellers.

  4. 500`n har vell friserte buer.?

    På min så er det 8x17 et 15, men her er buene godt jobba med..

     

    mulig d..

     

    my finere når du får endra hjulbuan litt, men har itj læst t å kapp i org hjulbuan..:P så da e d væl 8" og ET på 35 som e tingen sekkert?

×
×
  • Create New...