Jump to content

drifter16

Gjest
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    vest-agder
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

drifter16's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. drifter16

    doch 2.0

    hei holder på med en doch motor som topp pakning røyk på. har demontert så og si hele motoren for å se hvordan den så ut. det er første gang jeg demonterer en doch motor, så har litt sp. 1. noe jeg reagerte litt på var at hele innsugsmanifoilen hadde et godt lag med olje. slitte ventiler ? evt hvordan bytte? må de stilles på nytt ? 2. hva bør jeg bytte når jeg først har demontert alt ? tenkte bytte rådelager, stempelringer å div pakninger. 3. tenkte på å bytte til noen kvassere kammer, vil dette ha noe for seg på en ellers org motor? vil ha en litt friskere motor med en god respons som ikke går istykker med en gang og ikke koster skjorta. målet er ikke å få masse HK ut av den. det er bare for gøy jeg skrur på denne motoren så vil ikke bruke spesielt mye penger på det, men vil gjøre det ordentlig når jeg først skal gjøre det. er veldig åpen for forslag og erfaringer takker på forhånd
  2. vil det bli et problem å bytte motor ? fra 2.9 til 2.0i doch
  3. hei, lurer på om motorfestene er like på en 2.9i gl 89mod sedan som i en 2.0i gl 92 mod sedan ? evt, hva er forskjellig på disse bilene ? karosseriet ser jo helt likt ut takker for svar !
  4. har du høyre bærebro ( den fjøra og demperen er hver for seg ) til en sierra 92 mod ??? venstre bærebro mente jeg
  5. gode forslag dette her ja takker for svar ! om jeg går for 12x2 subb, hvilke elementer er rimelige og hvilken forsterker ? evt disse som cossiemk1 foreslo : http://www.judysbilstereo.no/subwoofere/12/digital-designs-dd512 det er mye på markedet så er greit å høre fra folk som har testa det ut
  6. fint å bruke noen små kasser i hattehylla kanskje ? med tanke på trykket fra subben ? jeg har en pioneer 6400BT mixtrax spiller pris vett jeg ikke helt pga vett ikke hvor mye man må gi for noe som er noe å ha. la oss si under 10.000 det burde være ok. greit å kjøpe brukt subb/anlegg egentlig ?
  7. hei jeg lurer da på om noen har noen forslag til anlegg til bilen min? hadde tenkt å ha fult pioneer anlegg, hørt at det er bra! ute etter en del bass men også god/klar lyd, også til en grei pris, hadde ikke tenkt å bruke så veldig mye på dette har satt inn en pioneer spiller. bassworx 2x12 skal vist være ei god kasse? evt. hvor kan jeg kjøpe anlegget ? ford sierra 91 mod sedan
  8. jeg holder på med å bytte hardy-kobling, i følge haynes "gjør det selv" bok så står det at med bytte fra GAF 30 til GAF 41 så skal mellomakselen "kardangen" også byttes ? er det virkelig nødvendig ? evt hva er forskjellen ? en ting til, mellomakselen er jo ledda på midten, den delen som er inn mot girkassa kan man jo dra tilbake, men ikke så langt at jeg kan få av hardy-koblinga, er det riktig ? må jeg dele opp mellomakselen og ta vekk varmebeskyttelse og eksos for å få delt den ?
  9. takktakk veldig greit med et forum som dette !
  10. jaok, er dette noe som er vanskelig å bytte ? mye jobb ? å hvor kan jeg få tak i en hardykobling for en grei pris ? takker for svar !
  11. hei nylig kjøpt meg en ford sierra 2.0i 1991 modell. problemet er at når jeg gasser på så vibrerer det mye. når jeg da slipper gassen igjen så kommer det et dunk og om jeg slipper den veldig rolig og forsiktig kan jeg klare å unngå det. tatt en titt under bilen å det er noe slark ved enden av girkassa, der det er en rund gummikloss, husker ikke hva det heter.kan bevege klossen litt i alle retninger, virket veldig unormalt. er det dette som er problemet eller kan det være mer ?
×
×
  • Create New...