Jump to content

daimen

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hordaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

daimen's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Takker for svar. Ser ut som at det Christer sier stemmer, den ser gul/grønn ut i flasken, men er rød når du heller den ut. Turde ikke helle noe ut for å sjekke fargen slik at jeg eventuelt kunne fått byttet den. Er forøvrig Ford Superplus frostvæske.
  2. Var i dag innom Ford for å få tak i litt kjølevæske som jeg kunne toppe opp med etter å ha byttet termostat. Hadde ikke sjekket selv hvilken kjølevæske som var på den, hos Ford var det bare et valg så jeg regnet med at ringreven på delelageret hadde kontroll på hva han drev med. Når jeg nå skulle fylle på ser jeg at det er rød kjølevæske på bilen, og den som jeg kjøpte hos Ford er gul/grønn. Så hva gjør jeg? Regner med det er "ulovlig" å blande? Hvilken væske skal det være i utgangspunktet? Kan godt hende at forrige eier har brukt feil..
  3. Så du mener jeg bare kan droppe å bytte strammeren selv, og rett og slett sende den rett på verksted for å bytte svinghjul? Noen anelse om hva en slik reparasjon vil koste?
  4. Kjøpte for 4mnd siden en brukt Mondeo mk3 2.0 TDCI, fra Ford. Jeg registrerte da at det var en vibrasjonslyd rundt 1800-2000 rpm, som kom helt uavhengig av fart. Nevnte det for selgeren som så ringte verkstedet som mente hardnakket at lyden ikke var "farlig", og sannsynligvis kom fra noen paneler eller lignende som ikke var dempet, de hadde prøvd å finne ut av det, uten hell. Dum som jeg var trodde jeg på dette.. Kom så over dennetråden som beskriver lyden akkurat slik jeg opplever det. Siden bruktbilgarantien er gått ut satser jeg på å prøve å fikse dette selv. Har forstått det slik at det kan være svinghjulet, noe som må fikses på verksted og fort blir dyrt, men det kan også være strammeren som er forholdsvis enkel å bytte. Korrekt? Viss jeg prøver meg på å bytte strammeren først, hva er det jeg trenger å bestille av deler til dette? Ser for eksempel at mekonomen har en del som heter "spenner, for drivreim" og en som heter "spennrulle, for drivreim". Regner også med at jeg bør bytte reimen i samme slengen? Håper noen kan oppklare litt her
×
×
  • Create New...