Jump to content

Steff1

Gjest
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Leirfjord
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Steff1's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Steff1

    AC problemer MK3

    Jeg skal bytte kondensatoren og i Haynesboka står det at man skal sette inn de nye O-ringene med "refrigerant oil" før man monterer de. Hvilken olje er det, og er den å få kjøpt hos en bilrekvisitabutikk? Ac virker ikke pga lekk kondensator. Er all gass borte eller kan det være noe trykk i anlegget? Er det noe spesielt å ta hensyn til når man demonterer?
  2. Kontrollamper kommer på og varmeapparatvifta starter, og når bilen går og jeg slår over til parklys får jeg ikke stoppet den med nøkkelen.
  3. Når jeg slår på parklysene på vår 01 Mondeo kommer tenninga på.. Hvis bilen går og parklys står på stopper ikke bilen med nøkkelen, men når jeg slår av p.lys. Fant noe her om noe lignende i en Scorpio. Noen som kjenner til dette på Mondeo?
  4. Bakluka på vår 01 stv kan kun åpnes via fjernkontroll. Det hender bryter i bil og på bakluke virker, men det er sjelden. Regner med det er ei løs ledning et sted. Noen som har prøvd dette og vet hvor det er lurt å begynne å lete? Steffen
  5. Kort og greit; Hvor kjøper dere rimelige bildeler fra? (Inn- og utland)
  6. Skiftet motstanden i vår 01 mod mondeo for 4 uker siden da varmeapparatvifta virket bare på trinn 4. Vifta virket deretter på alle trinn, helt til nå hvor den kun virker på trinn 4 igjen. Er det viftemotoren som av en eller annen grunn brenner opp motstanden?
  7. Det er manuell AC. Ja det er snodig, så det må være noe som er ødelagt der inne.
  8. Jeg bare løfter denne litt.. Ingen som har noe tips?
  9. Vår Mondeo mk3 `00mod er befengt med en del små feil her og der, og jeg er begynnt å skifte deler og utbedre feilene. På varmeapparatet virker ikke AC, vifta virker kun på full fart, og luftstyringa virker ikke. AC radiator er ikke tett, så den er grei å få byttet. Varmeapparatvifta går, men kun på full fart. Hva kommer det av? Luftstyring går ikke som det skal. To av servomotorene går, den tredje ikke. Spjeld til frontrute er i orden. Servomotor (2) til spjeld for luft i dysene på dashbord går, men der er det ikke noe innafor som servoen driver (drivtappen på servo treffer bare et hull i boksen) og servomotor (3) til det siste spjeldet for luft til føttene går ikke(den virker men får ikke signal/strøm)Årsak? Jeg må få ut denne boksen evt komme til å få åpnet den for å se hva som gjør at ikke servo 2 ikke har noe å drive. Hvordan?
×
×
  • Create New...