Jump to content

Steff1

Gjest
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Steff1

  1. Jeg skal bytte kondensatoren og i Haynesboka står det at man skal sette inn de nye O-ringene med "refrigerant oil" før man monterer de. Hvilken olje er det, og er den å få kjøpt hos en bilrekvisitabutikk?

     

    Ac virker ikke pga lekk kondensator. Er all gass borte eller kan det være noe trykk i anlegget? Er det noe spesielt å ta hensyn til når man demonterer?

  2. Vår Mondeo mk3 `00mod er befengt med en del små feil her og der, og jeg er begynnt å skifte deler og utbedre feilene. På varmeapparatet virker ikke AC, vifta virker kun på full fart, og luftstyringa virker ikke.

    AC radiator er ikke tett, så den er grei å få byttet.

    Varmeapparatvifta går, men kun på full fart. Hva kommer det av?

    Luftstyring går ikke som det skal. To av servomotorene går, den tredje ikke. Spjeld til frontrute er i orden. Servomotor (2) til spjeld for luft i dysene på dashbord går, men der er det ikke noe innafor som servoen driver (drivtappen på servo treffer bare et hull i boksen) og servomotor (3) til det siste spjeldet for luft til føttene går ikke(den virker men får ikke signal/strøm)Årsak?

    Jeg må få ut denne boksen evt komme til å få åpnet den for å se hva som gjør at ikke servo 2 ikke har noe å drive. Hvordan?

×
×
  • Create New...