Jump to content

thor89

Gjest
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

About thor89

  • Birthday 03/07/1989

Medlemsinfo

  • Bosted
    sarpsborg
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

thor89's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Er det noen som vet åssen man kan se om jeg har cosworth råder? Hva det eventuelt skal stå på dem. Har en is med 4x4 stempler men jeg er usikker på rådene mine. Noen som har et tips eller råd??
  2. Takk:)) da har man noe og prøve:) kom flere forslag. Gir tilbake melding åssen dette går;)
  3. Har en 2,8 mfi som ikke går som den skal når den blir varm. Når den er kald så går den som ei kule,men med en gang choken slår seg av så får den fremdeles for mye bensin(tror jeg). Oser bensin av eksosen-fusker litt og stopper om jeg trykker inn clutchen ved ca 2000rpm og opp.. Men den er lettstartet da:-) noen som skjønner noe av dette?
  4. thor89

    ø,k

    hei er det noen som har en greit bilig datasprut og selge??
  5. Hei hei. Er det noen som har noen grønn dyser til overs?
  6. Nei den har jeg ikke tatt bort. Den kar vært koblet som normalt. Men bør gjøre det da:) Kan det være mye av grunn te at olja kommer opp i insuget da?
  7. Ja det skal jeg:)) bare bli litt klokere på hva det kan være:))
  8. Det er ikke no olje i den slangen du snakker om der. Som for fra insuget og ned i blokka. Det er dem tinga der jeg synes er rart. Den tingen her går i mot alt mulige ting og teorier.
  9. Jepp har standar innsug. Og det fyller seg med olje. Vet ondinga går fra topplikket. Så jeg skjønner lite nå kan du si for det er ikke no olje i noen rør ut fra turbon. Så det kan ikke være den. Men har jo veldig høy komp:/ mellom 12og 13 i komp. Men det kan jo være for at det ligger litt olje i sylynderene da. Så jeg for større komp av det. Men hvorfor olja kommer opp i insuget og når jeg åpner gassspjle så renne olja ut der i fra mår bilen ikke går.
  10. Hmm. Jeg har tatt komp test på den og den måler mellom 12og 13. Men vet ikke hva den ska ligge på originalt jeg? Er ikke no olje i ondinga har sett etter. Vist den tettningen er dårlig skulle det vel vært olje i alle rør og vel?
  11. Har en is turbo. Stater og går fint. Men fyller insuget med olje. Slanger og alt inn på insuget er rene for olje så olja får fra motoren og Rett opp i insuget og. Er det noen som har no rår eller gode ider om hva det kan være?
  12. opp:) er det ingen som er interisert i eb 4x4 forstilling ?
×
×
  • Create New...