Jump to content

Mikael K

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mikael K

  1. Hehe jamen de orginale xenon ballastene tuller med meg. så tenkte å bytte ut lampene og montere uorginale xenon lys. De orginale ballastene er fryktelig dyre også..
  2. http://www.astina.dk/lygter/ford-mondeo-mk3-forlygter-angeleyes-krom-p-110740.html?cPath=35_714_1312 De orginale lampene mine dugger så fryktelig så jeg vurderer å bytte ut til disse. Men ifra tidligere erfaringer så er disse after market lampene ikke alltid så god kvalitet! Noen som har prøvd disse?
  3. Mikael K

    Hovedlys

    Da var det fikset Hovedstrømkabelen til lybryteren inni bilen hadde hoppet av Merkelig men sånn var det
  4. Mikael K

    Hovedlys

    Jeg har nettopp kjøpt meg en Mondeo 2002 mod TDCI. Men nå har jeg lagt merke til at det ikke er lys på den lenger i det hele tatt.. Verken xenon nærlys på begge sider eller fjernlysene fungerer.. Kun parklysene som fungerer.. Prøvd å sjekke sikringer men ser ingen som har blåst ut Setter pris på om noen har no forslag på dette ?
  5. Mikael K

    SOLGT!

    Men hva er greia her Jeg har nettopp kjøpt mondeo 2002 mod stw Men jeg syns speilene er rare egentlig.. disse ser mye bedre ut egentlig! Er det helt annerledes fester til speilene og kabeler til det da eller?
×
×
  • Create New...