Jump to content

siggmur

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Kongsberg
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

siggmur's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Tok sin tid dette, som man kan lgge merke til. Kommer kun på tomgang, ikke bestandig heller.
  2. Fikk kjøpt en brukt hendel til frontspylerne og det gjorde susen, tusen takk! Det er en bensinmotor, glemte jeg å si. Hjelper det om jeg tar litt bilder/video?
  3. Takk for svaret, var 1500 inkl programmering, så tror det var en veldig ok pris da. Bra tips med danmark Noe jeg derimot syntes var latterlig dyrt, 1500,- for lyktespyledekslet. 200,- for selve dekslet og 1300 for lakkering... Sick!
  4. Jeg har altså en Mondeo mk3, Ghia. Har en del småfeil og det plager vettet av meg, for bilen er nesten i "perfekt" stand, så perfekt som en bruktbil kan bli hvertfall Bilen har gått 100k km. Frontspyleren Fungerer ikke, men har funnet en løsning. Hvis jeg holder den inne og kjører over en fartshump så starter den. Evt, det jeg bruker å gjøre er å holde inne lyktespyleknappen og starte bakviskeren, da spyler vinduet og lyktene. Er det en lett løsning på dette? Noen som har vært borti? Passasjersete Under passasjersetet mangler det en plastikskinne. Den skinnen som setet er festet i har en plastikkskinne over, på den ene siden mangler denne. Det gjør at setet vakler litt. Er det bare å få tak i ny eller må hele setet ut? Ekstra nøkkel Har bare en nøkkel, har fått pris på 1 500,-. Er det dyrt eller? Ulyd Har en tikkelyd når motoren går på tomgang, høres ut som om det er i toppen i motorrommet. Den kommer og går litt. Virker som det har en sammenheng med en annen lyd, når jeg kjører i hump/fartshump kommer det en lyd akkurat som om noe er løst. Noe mer info som trengs for å kanskje fastsette hva det kan være? Vifte Venstre midtvifte kan ikke lukkes, det er da midtviften. Har prøvd å dra og slite litt, men tror jeg er å tur å knekke noe. Forslag? Lys På sist EU kontroll fikk jeg en ener feil om at nærlysene stuper i bakken. Ghia modellen har en automatisk sensor for å justere høydene på lysene og mistenker at det er noe med den som er galt. Noe vanlig feil her? Det var MYE, men håper noen erfarne folk kan lese og gi sine meninger.
×
×
  • Create New...