Jump to content

Simonsen

Gjest
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Troms
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Simonsen's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Hovedsaklig er det bare pågrunn av at jeg hadde den for hånden. Powerstroke hadde nok vært et bedre alternativ, men IDI motoren skal funke godt den og. Etterhvert blir det studs og ei bedre toppakning, noen som har prøvd kobber? Noen som vet om man får Alu-topper til disse? Innsug må man vel lage selv. Skal fyre i hop en tråd etterhvert.
  2. Det er en 1976 242 den skal inn i Motor er på plass med motorfester og alt, så nå er det bare "kosejobb" hehe, mye jobb igjen. Uansett, motor er standard 1992 IDI på 185 (186?) HK. Skal turbomates med 2x Holset HX35 når alt er oppe å går, er planen vertfall. Prosjektet kan følges på VCCN for de som vil se, om responsen er bra her og, kan jeg legge det ut her og.
  3. Hei! Holder på å monterte en 7,3 IDI i en Volvo 242. I denne sammenheng kommer jeg til å montere tilhørende automatkasse, årsmodell er 1992, vet ikke serienummer, type e.l. Armen jeg er ute etter skal stå på en aksling som stikker ut av kassen, her blir wire fra skifte armen koblet på. Jeg mangler hele denne, har bare akslingen stikkende ut med et flatt spor i. Er det noen som har en slik liggende? Jeg skulle poste denne i ønskes kjøpt, men av en eller annen grunn kunne jeg ikke poste der, mulig det er pga for få posts. Jeg er Volvo mann, og tviler på jeg kommer til å tilbringe noe særlig tid her inne bortsett fra kjøp og salg, så vet ikke om jeg noen gang får nok poster. (Om det er interesse for prosjektet her, kan jeg selvsagt legge tråden ut her og, er jo trossalt Ford hjerte. ) Uansett, jeg kan nåes på tlf94854511@gmail.com, PM her inne, eller telefon :94854511. Takk!
×
×
  • Create New...