Jump to content

Rious

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Trondheim
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Rious's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. hva skal jeg gjøre med de flotte viskerne som jeg har frampå lykta da? Joa, men tror det blir xenon-look-pærer i nærlysa og full xenon i langlysa. skal prøve å holde meg lovlig denna gangen. har funnet meg ny cosworth-grill til rundt 300,- så hær flyr penga idag.. :\ skulle jo bare bli en matpakke bil egentli.. hehe..
  2. tenkte på akkurat det samme. det er rett og slett for rått til å si nei til.. edit1: ser for meg å montere angeleyes ringer inni de lykta der må bli bra. Edit1: Er det mulig å ettermontere høydejustering? fant ikke noen bryter for detta i bilen min..
  3. Ja, tenkte på det samme, vil ikke klare å ha de originale lykta der, for å være heilt ærlig, så er nokk Sierra STV den styggeste STV jeg har vært borti.. fææææl hekk på denna saken, men det er en rå bil ellers! Hvem vet, kanskje det blir en cossy av denne etterhvert også..
  4. takk for tipset. Skal ta å sjekke litt, fant en framfanger i england tidligere idag, til 280 pund. har ikke sett så veeeeldig mye på ebay.uk, men vært litt innom ebay.com, og fant alle de flotte "generelle multi styling shit og addons" tenker du på framlykta eller baklykta nå, tipper du mener baklyktene. Lurer litt på om det kanskje er noen som da har tilpasset en sedan skjerm på STV? som kan komme med innspill? jeg regner ikke med å finne noen som helst annen bakfanger enn originale om jeg leter heller. den er blå metallic, med noe lyseblått i interiøret også som forøvrig er 100% strøkent.
  5. Har vært å kjøpt meg en Ford Sierra Sapphire STV 1992 som har rullet dokumenterte 84.000km. par ting som må freshes opp på den, bittelitt rust på den som skal pusses ned, men trenger ny front og bakfanger, da han 80-åringen som har eid den, har kjørt på alt han kunne se. -Skal ha meg en sapphire frontfanger til den, men problemet er bakfanger, er de universal mellom sedan og STV? -Må også ha meg et par baklykter da de også er sprukket, finnes det finere baklykter til disse eller er det noen som helst måte å gjøre de originale litt penere? -Takvinge? finnes det? -nye frontlykter, de originale er fine, men vil ha noe annet. tips? -sideskjørt, er det noen forskjell på mine og cosworthen? (passer de til STV?) -kanskje sette inn skinninteriør, MEN føler at det kan bli litt optimistisk å prøve å få tak i, med forbehold at det eksisterer. har prøvd å google litt, men er ikke lett å finne, da bilen er 20 år gammel.. bilder kommer for den som vil se dem.
×
×
  • Create New...