Jump to content

brede

Gjest
  • Posts

    362
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by brede

  1. Hei og goddag godtfolk !

     

    Har et spørsmål angående en 95 Escort HTT:

     

    Bilen går under normal drift på høy temperatur (ifølge temp føler) så fort jeg bruker turboen så står damptåka opp av panser, særlig på høgre side.

    har kjørt rens på anlegg, plukket ut vannpumpe og sjekket at den er ok, "roterer lett for hånd"

    har koblet vannnslange inn på radiator og kjørt lenge med ferksvann, bare for å se om det skulle ligge noe guffe i radiator; ingenting å se.

    Termostat har jeg tatt ut og kokt, denne ser ut til å åpne på rett over 90 grader Celsius

     

    Har en infrarød temperaturmåler som jeg har brukt for å se faktisk varmeverdi på termostathus, denne ser ut til å ligge på rundt 95 grader Celsius når bilen står på tomgang.

     

    Merker også at når jeg kjører med lokket på ekpansjonstanken "løst" på, så er bilen litt mer tilgivelig med bruk av turbo, altså spruten står ikke opp av panser når en bruker turbo ved pådrag

     

    ladetrykk er også originalt, toppakning er byttet til gruppe a, og jeg ser heller ingen eksos i kjølevann eller vann i oljen.

     

    Vet at spørsmålet har blitt stilt en del ganger før, og tror jeg har prøvd ut det meste, men faenskapen koker fordet om. Noen som har en ide ??

     

    På forhånd takk og god helg !!

    ny toppakning er ingen garanti.det finnes instrumenter som måler om du har eksos i kjølevannet.jeg tror du har en lekkasje.ellers hadde damptåka komt ut på venstre side.

  2. hehe, ja 2.3L er DAU:P hadde d i min første bil:P JA vet i er nesten helt like, barre peilepinnen som er forskjellen på di

    hadde en taunus coupe2,8 i 8 år .der blei det fjerna halve 8 tallet på innsuget ,frest vekk motornr.banka inn nr.fra 2,3.peilepinnen blei også flytta.bilen var godkjent ombygd til 2,3 og vist med den ombanka motoren.kjøregenskapene på en taunus går det an å gjøre litt med.litt senk polyforinger justerbare dempere.kraftigere stabstag.

  3. Nei fikk ikke noe forklaring på hva det var :/

     

    Ja e må bare finne ut hvor e kan finne informasjon om denne Peranan :P

     

    Tror dere denne siden kan hjelpe?????

     

    http://perana.org/pdf/JohnBrits_NorwayCortinaClub.pdf

     

    Der står d åssen bremser og sånt den har :) Perana kom med 3L ser e men 2.8 har jo linke mye krefter :)

    Dette her burde være ganske enkelt å dokumentere.motorblokka har samme vekt som 2,3 blokka.da skulle jo karroseriet være sterkt nok.bremser fra ford capri 2,8 passer rett på.dersom du får en ford forhandler til å dokumentere at motorene er like tunge og at du har montert bremser fra en ford capri så burde det vel holde.

  4. hei!

     

    jeg har en ford mondeo 95 2,0 liter og lurte på om innpressen på 38 passer den og om jeg da må kjøpe nye muttere for å sette felgene de nye riktig? På orginalen tror jeg at det sitter 32 innpress på den.

    her mangler det litt opplysninger.

    hvilken felg er det?

    hvor brei er den?

    i utgangspunktet så skal det gå å bruke et 38.

×
×
  • Create New...