Jump to content

mk3_01

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    nord trøndelag
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

mk3_01's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Har nå vært ute i garasjen en tur, prøvde å ta ut releet og bytte sikring. Dette resulterte bare i enda en gåen sikring, og en god dæsj spylerveske utover lyktene/panseret. Har ikke fått prøvd å koble ut viskermotoren, da viskerarmene er som sveiset fast, får ikke rikka de en centimeter heller.. Så om noen har tips til hvordan jeg får av disse blir jeg glad :-) Har også en F-Super (OBD?) kabel liggende, tror dere denne kan finne noe feil? (Er selv i tvil på akkurat dette)
  2. Skal sjekke det, takk for svar Har også lagt merke til at hvis lysbryteren står på parklys når jeg skrur på tenninga, så spyles ikke lyktene, men tvert jeg slår over til nærlys så spyler dem... Har jeg på parklysene og holder inne lyshornet så spyler de ikke.. Aldri vært borti en så rar feil før...
  3. Heisann! Har en 2001 mod MK3 som har fått et rart problem med vindusviskerne/spylerne. Når jeg skrur på tenninga, så spyler lyktespylerne en skvett spylerveske... Ingenting på hendelen for viskerne ved rattet fungerer, og sikringa til viskerne ryker så snart jeg bytter og skrur på tenninga igjen. Har prøvd å demontere selve hendelen ved rattet og skrudd på tenninga, men det samme skjedde, så jeg tror den er i orden.. Kan det være viskermotoren som er gåen og som kortslutter slik at sikringen ryker? Men det besvarer vel ikke spørsmålet om hvorfor lyktespylerne spruter hver gang jeg starter bilen? Takk på forhånd!
  4. mk3_01

    Bytte baklykter

    Dayum, her snakker vi vettu :-) Den var pen, synes bilen ser mye nyere ut med de lyktene av en eller annen grunn.. Kjøpte du de på siden jeg linket til, eller her i norge?
  5. mk3_01

    Bytte baklykter

    Takker for kjap svar! Kontaktene burde ikke være det værste, da man enkelt kan lage seg en overgang vha. litt elektrikkerutstyr. Er egentlig mer interessert i om noen vet om de fysisk passer inn i karosseriet på bilen?
  6. mk3_01

    Bytte baklykter

    Hei! Driver å ser på litt "småstyling" til mondeoen, og så på noen fine baklykter. Dette er en 01 Mondeo GHIA (2 liter bensin), fabrikksenket og 18" felger, veldig pen bil. På beskrivelsen til baklyktene står det at de passer på modellene 21-10-2005 til 19-03-2007 , men ser ikke noe forskjell i passformen på 2001 lyktene. Så det jeg kort og godt lurer på er om disse lyktene vil passe på 2001 modellen? Tror disse lyktene og en liten spoiler vil gjøre stor forskjell ( noe alà dette http://www.magnatuning.ro/images/picture_18077.jpg ) Link til lyktene : http://www.fordpartsuk.com/shop/ford_mondeo_rh_rear_stop_and_flasher_lamp_assy_f_1464086_c_178.htm
×
×
  • Create New...