Jump to content

Bazz

Gjest
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Midt Norge
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Bazz's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Pen bil Har du sportsfjærer på denne? Evt. bilder fra siden slik at jeg ser høyden på bilen? Skal til å bestille meg ny Mondeo jeg også, og vil ha originale sportsfjærer som senker ca 20mm? På den forrige Mondeoen bestilte jeg dette også, men syntes det var for høyt så byttet til Eibach.
  2. Bazz

    roddis nye bil

    Fin bil dette. Hvilken dim. er det på felger og dekk?
  3. I utgangspunktet så var denne bilen priset til en listepris på rett under 500K. Jeg har jo slengt på litt større hjul etc. som gjør denne bilen noe dyrere, men ikke mye.
  4. Ja, bare hjulene ikke blir for små å se til i hjulhusene, så er dimmen OK for meg. Regner med når det kombineres med Eibach senk, så er det vel begrenset hvor ille det er? Per Olav : Prisen er egentlig ikke ett tema for meg, for slik som jeg nevner i første post, så er dette en privat leasingavtale jeg har via min arbeidsgiver. Men regnestykket blir ca. slik: Innskudd/Startleie: 50 000,- Pris pr. mnd 3152,- ink. mva. >>>Også når jeg får tapet på noen små reklamer på bilen fra mitt firma, så får jeg 1500,- pr. mnd.(reklamestønad) i tillegg på lønnen for å kjøre med dette. Ergo blir det knappe 1500,- å ut med pr. mnd. over en 3 års periode... Kan vel ikke være helt på trynet dette?
  5. Var noe sånt jeg trodde, men vil det egentlig ha noen konsekvenser? Tenker mest på utseende egentlig...
  6. Er vel helt enig i det, men denne bilen hadde de på lager, så da ble det ca. 14 dagers leveringstid
  7. Hei Stian. Får bilen levert kun med Eibach :/ Ellers ser det noe sånt ut : Ford Mondeo Titanium 2,0TDCi 140hk PowerShift Utstyr: - Led kjørelys - Automatiske hovedlys - Viskere med regnsensor - Kromlister rundt sidevinduene - Sportsseter foran (stoff) - Automatisk avblending av bakrutespeil - Ventilasjonsdyser på B-stolpen for passasjerene bak - Teppematter fram og bak - Lys i fotbrønnene foran - Motor og Coupevarmer m/fjernkontroll - 2-sone Automatisk klimaanlegg - Convers+ kjørekomputer - Bi-Xenon hovedlys - Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover - Metallic lakk (Sort) - Takrails i krom - 19” Alufelger Y på sommerhjul - 235/35 - Conti. - 18" Alufelger Y på vinterhjul - 225/40 - Nokian. - 8-veis el justering av førersete med minne, 8- veis el justering - av passasjerstol, elektriskinnfellbare sidespeil med minnefunksjon - Business pakke 2 – 7” SD navigasjon, Bluetooth handsfree m/USB - Parkeringssensorer og cruisecontrol - Spoiler bak - Ford Individual utvendig stylingkit - Eibach sportsfjærer - Panther svart (ett krav fra arbeidsgiver) Tror bilen er relativt godt utstyrt, i hvertfall i forhold til pris. Det eneste jeg tenker på er om dekkdimensjonene Ford har komponert er helt 100% i forhold til hva det bør være?
  8. På det bildet der ser det pent ut, men ser jo flere bilder av Mondeoer med med Eibach 30/30, og enkelte av disse ser skyhøye ut... Er dette fra bil til bil, eller fjær til fjær tro?
  9. Har du bilder av din? Hadde vært supert å sett klaringen mellom dekk og hjulbue osv...
  10. Seriøst? Er denne senket 30mm? Synes den så relativt høy ut :/ Ser jo ut som om de orginale sportsfjærene gjør bilen lavere enn de der...
  11. Ja, jeg ser den Er det stor forskjell på vanlig orginale sportsfjærer kontra eibach 30/30. Tenker da mest på høyde og stivhet...
  12. Tusen takk for svar. Fikk faktisk ett veldig bra tilbud på en Titanium Stv. 140HK Powershift nå... Den har det meste av utstyr, og full eksteriør stylingpakke etc. De kunne heldigvis levere med Eibach senkefjærer (30/30mm) men er redd dette er litt for lite. Mener å ha sett bilder av en Mondeo innpå dette forumet, med Eibach fjærer, og det så skyhøyt ut. Har sett Mondeo med 50/30 fra KW og det så meget bra ut, så får se hva det blir til angående understell. Lurer også på 20" på sommeren, men mann må vell på 30 profil da?
  13. Hei. Har byttet jobb, og får via min nye arbeidsgiver en relativt gunstig privat leasingavtale med Ford. Ergo snuser jeg nå på ny Mondeo. Jeg er ukjent i Ford verden, da jeg har hatt BMW i 10-15 år nå. Uansett så skal min evt. nye Mondeo bli ett lite blikkfang, uten at det koster for mye. I.o.m at leasingavtalen er på 3 år, vurderer jeg og gå for 1,6 turbobensin med 160HK, lurt? Men i Configuratoren til Ford er jeg usikker på de pakkene jeg skal slenge på. Er Titanium med Ford individualpakke(front, skjørt, bakfanger o.l) det som er det peneste eksteriørmessig? + Bakspoiler. Må selvfølgelig ha mørke ruter og BI-Xenon. Trenger også et bra lydanlegg, men usikker på om det er nødvendig med navigasjon. Også har mann understellet. De orginale sportsfjørene senker vel ikke nok? Jeg vil ha det lavt, men må være kjørbart selvfølgelig. Vurderer KW eller Eibach fjærer. Kan Ford levere bilen med noe av dette tro? Så var det felger. Liker Y designet, og planlegger 18" på vinter og 19" på sommer. Kjøpes disse fra Ford? Mange spørsmål her, men vil høre litt fra Ford ekspertene PS: Bilen skal jo bli så rimelig, men også fornuftig med tanke på utstyr etc.
×
×
  • Create New...