Jump to content

mjes

Gjest
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Norge
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

mjes's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Førerstolen i min mk3 2005 Ghia er ikke spesielt komfortabel. Rygg geometrien er i beste fall litt merkelig og ikke spesielt vennlig mot en langtrukket og sliten rygg på langtur. Ellers er bilen fin den. Før jeg bytter inn hele kjerra har jeg lett litt rundt etter alternativt sete, altså å bytte ut fremstolene. Det jeg lurer på er om fremstolene fra mk4 passer i mk3. Noen som vet ?
  2. Mange takk for svar. Jeg skal undersøke for rust. Det er nok riktig at folk kjører langt idag, og derfor er kanskje ikke km stand veldig unormal. Ingen som har synspunkter eller erfaring med automatkasse, kjørelengde,oljeskft, pris etc ?
  3. Hei Jeg er ny på forumet her, ganske enkelt fordi jeg ikke har vært Ford eier tidligere. Riktignok har vi en Focus 2010 som "konebil" - en bil vi er ganske fornøyd med. Nå må jeg bytte ut min gamle sliter av en hverdagsbil, og lurer på om en Mondeo kan gjøre nytten. Jeg har fått tilbud gjennom forhandler på en 2005 modell (reg sent i 2004), ca 160.000,- km, Ghia-versjon, automatgir, 2,0 115hk diesel. Alle servicer ser ut til å være fulgt, dog ikke rustoppfølging de siste årene. Før levering får bilen vanlig km- service og småfeil etc blir fikset, samt vanlig 3 mnd garanti.Pris kommer nok ned på noen lapper under 100'. Hva bør man betale for en slik bil ? Er det noen spesielle svakheter man bør være obs på ? Jeg synes jo at km stand er noe høy, og automat har jeg ingen erfaring med. Har spurt om oljeskift på girkassa, men det gjøres vissnok ikke ?! Råd mottas med takk. MJ
×
×
  • Create New...