Jump to content

Focus87

Gjest
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Indre Østfold
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Focus87's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Jeg veit at folie ikke beskytter lakken, heller ødelegger... Men plastidip skal visstnok gjøre det, sier de som driver med detta.
  2. Tenker en del på at det beskytter lakken mot rust, salt osv også. Men får se, virker ikke som det er så mange som driver med det enda. Hva annet sku jeg kjøpt til bilen f.eks? Vil ikke chippe den med det første.
  3. Takk! Det er folie Hadde den på et verksted her for å plastidipe hele svart matt, men da han ikke hadde begynt etter tre uker så henta jeg bilen igjen. Men håper å finne noen andre som kan gjøre det
  4. Blir ikke med det første Vært å henta bilen min i dag.... Han som sku plastidipe har ikke GJORT EN DRITT!! Det begynte med at han sku lakkere skjørtet for 3000kr, for jeg hadde fått no riper i det. Han lakkerte, og når jeg vaska bilen bare fløy lakken av. Han lakkerte bilen rett etter jul vel. Så det han sku nå var å lakkere det på nytt først og så ha plastidip på hele bilen. MEN han har ikke fått lakkert skjørtet en gang, SÅ jeg bare henta den og ba om å få pengene tilbake. **** ta. Bilen har stått der i tre uker... PRIORITERINGER!! Så er det noen som veit om noe annet sted i oslo/østfold/akershus de har begynt med plastidip??? Ingen store forskjeller Bortsett fra at det var helt forferdelig å kjøre den etter å ha kjørt svær pickup og transporter i 3 uker. Kjentes ut som jeg satt på bakken og kjørte.
  5. Åssen kunne du veta at jeg tenker litt på å trimme den? Hehe. Lurer litt på det faktisk.. Hva tenker du på, "sjekke opp litt først"? Noe spesielt jeg evt må tenke på?
  6. Da er'e nok ST-spoiler.. Veit den var styla fra fabrikk, men ikke hvordan spoiler de brukte.. Så takk, da lærte jeg noe i dag også
  7. Takk, takk, men tror jeg syns originalspoilern er finere... FAKTISK Så en på ebay her til 2000kr, fra England, det var nok ikke original RS men. Jeg lar det være jeg.. :)
  8. Syns det er veldig genialt Det beskytter originallakken mot rust, salt, asfalt, riper, steinsprut osv. Er du uheldig og får ei ripe (selvom det visstnok skal være vanskelig å få til), så er det bare å rive av plasten på den delen det gjelder og spraye på nytt. Det er ikke så lettvint med foliering. Det syns jeg du får gjøra, tøft med bare taket også! Nei, detta blir supert!! Kan nesten ikke vente.
  9. Hele bilen blir svart matt ja, og felgene hvite. (Kunne godt tenkt meg en annen fresh farge på felgene, men da må han bestille det og jeg venta vel i 4 uker før han fikk svart matt. Så neste gang kanskje) Jeg finner meg i det fordi jeg får det for kostpris Og jeg har bil tilgjengelig, så det ekke no problem sånn sett. Men jeg GLEDER meg til den blir ferdig for å si det sånn! Minsteprisen (hos han som tar min bil) på en bil er 7000kr ink moms, så kan tenke meg at det hadde kosta 8-9000 for focusen.. Men jeg får det for 4000kr Mener jeg hørte om pris på foliering av hele bilen, men husker ikke hva det kom til å koste. Jeg betalte vel 1800kr for panseret og grillen, så det er jo mye dyrere enn plastidip.
  10. Bilen står for øyeblikket på et verksted og skal snart bli SVART MATT (veit svart matt er litt ut, men jeg LIKER den fargen,OK!?) Den skal sprayes med plastidip.. Tar visst litt tid med han karen, bilen har stått der halvannen uke, men fikk mld i stad om at han sku ta'n neste uke.. Så får bare vente tålmodig
  11. det kommer seg sku hatt rs spoiler da. men nå føler jeg at jeg har brukt nok penger på'n sånn før jul
  12. jeg får ikke lov å legge ut det filformatet står det.... Min link
  13. Ekke så lett å få til no avtaler med sånne tåpelige firmaer når de kun kan ta bestilling på mail og så svarer dem aldri. Men i dag har jeg vært hos et firma i Askim som sku fikse det. Sku ringe meg så fort han som tok seg av det var frisk og tilbake i jobb Wuhuu! I mellomtida har jeg senka bilen, satt på vindavvisere og fått nye lykter. Begynner å bli tøff Tviholder på sommerdekka så jeg får tatt et bra bilde når alt er på plass Ps: Hvordan får jeg egentlig til å legge ut bilder??
×
×
  • Create New...