Jump to content

lassebakken

Gjest
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    åmot modum
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

lassebakken's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. pris på plata mellom baklampene`?
  2. da var feilen funnet!! byttet dyser så vips var den i orden!!
  3. fage på tak trekket?? sitter trekke bra fast eller har det begynt og slippe fra pappen??
  4. har vel k-jetronic!! har sprayet med startgass rundt belgen der men hører ikke noe opp eller ned på tomgangen så trur jeg den er tett!! prøvde meg litt på co justeringa skrudde den nedover og da tok den gassen litt og klarte 2500mdr ca men gikk bare i mot liksom!! men så stod bilen med tenning på og pumpa koblet direkte da fylte den motoren med bensin!!! lurer litt på og fått tak i en forgasser og sette på???
  5. hvet disse ikke er helt bra!! sjekket alle slanger og sprayet startgass langs dem,brukt par flasker oppi der snart
  6. har en 190 bilcross bil som ikke er fresk, mekanisk innsprut, det som skjer er at bilen starter lett tar gassen med en gang men etter ca 5 sec! så går den fint på tomgang men tar ikke gassen bare dør ut!! slipper jeg opp gassen går den fint på tomgang igjen, byttet filter,målt pluggkabler og byttet en som det var dårlig gjennomgang i,stilt tenning på tomgang, målt bensintrykk 5kg!prøvd ei anna bensinpumpe,sprayet med startgass rundt om på innsug men ser ikke ut til og være noe falsk luft!, prøvd og justere co litt opp og ned men ingen forskjell,,,,, noen tips???
  7. den der drar fra bunn av!! får vurdere den etter nytt år da!!
  8. hadde ikke tenkt meg noe dyrere en 7-8 lapper??
  9. er en rimelig org rwd motor!svarte dyser,jenspeed innsug,3 bar sensor,500 intercooler,chip, så ikke noe super sprekt men kjørbart!!
  10. ok noe tips til en grei rimelig erstatter? er ikke ute etter masse hester men noe som drar fra bunn av!!
  11. denne trengs og byttes ut men kunne tenkt meg og kjøpt noe som passer rett på, så det ikke blir noe ombygging http://www.raceinfo.no/temp/tn_598363_10151070761050771_2140023109_n.jpg
×
×
  • Create New...