Jump to content

Futte

Gjest
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

About Futte

  • Birthday 04/22/1981

Medlemsinfo

  • Bosted
    Troms
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Troms

Futte's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Da er vi i gang igjen på NNTS sin bane på Aspelund. Kjøring vil bli allerede på fredag 9.2.2013 fra kl 10:00 Oppdatering vil forekomme på Facebooksiden til NMK Midt-Troms Møt opp!!
  2. Futte

    Mondeo 4x4

    Jeg har en 96-registrert sedan BFP4, og har har fått godkjent senkefjærer fra Eibach på min, som kommer fra BFP-typegodkjenning. Har hørt at det er noen som sliter med å få dette godkjent pga samlet vekt på bakaksel. Søk litt på temaet hær inne. Har skrevet en del om dette før. Når det gjelder EGR, vet jeg ikke helt hva virkningen av å fjærne det blir. Har hørt begge deler. Ingen forskjell, og at bilen begynner å "jage" på tomgang. Finn en ford-mekaniker som er tørr bak øra og spørr..
  3. !!!OBS -OBS !!!! ENDRET; På grunn av for få påmeldte til VIP, kjører vi vanlig kjøring nå til helga. !Kort varsel! , ja, men send påmelding til Veronika så får dere beskjed om det blir for mange. Vi skal stoppe på 40 påmeldte denne gangen, slik at det blir bittelitt mindre venting. Neste arrangemang blir den 17.03.2012 Samme sted, samme tid.
  4. Det er oppe i klubben en diskusjon om noe ala' Autoslalom til sommeren. Har ikke fått dette helt avklart ennå, men det er flere som har vist intresse for dette. Dersom mange nokk ønsker det er det er sjangsen større for at det blir noe av planene.
  5. !!! ENDRING !!! NY SJANGSE; NMK Midt Troms inviterer til VIP-kjøring på glattkjøringsbanen til NNTS Aspelund ved Finnsnes lørdag 03. mars fra kl 10:00 til 15:00 Vi skal ha en dag der vi har ett "tak" på 24 biler, slik at det blir mindre ventetid og mere kjøring pr snute. Fortsatt må kjøretøy være registrert og godkjent, eller med gyldige prøveskillt,samt gyldig førerkort stille opp og få prøvd og øvd sine kjøreferdigheter og hvordan bilen oppfører seg på glattisen ! ! Alle bilmerker er velkommen ! Pris pr bil 600,- Spørsmål taes på forumet. Det er FORHÅNSDPÅMELDING på SMS til Veronika på tlf 97525201. Informasjon om klubben; www.nmkmidttroms.net Vi tar forbehold om endring av arrangemanget dersom det blir for få påmeldte. Da kjører vi "standard" pakke. Oppdateringer vil komme. !!! ENDRING !!!
  6. Helt i orden. Vi kan ta diskusjonen om hvorvidt redskapen er egnet eller ei på banen... Jeg blir å vandre rundt i gult fra tå til topp. Ta gjærne kontakt. Liker å prate.
  7. Da viser værmeldingen mellom -3 til -7grader til helgen, og det har snødd en del de siste dagene, som betyr at det skal være meget gode forhold til helga! Det blir også muligheter å kjøpe litt å drikke og bite i fra kiosk inne på hovedbygget. Vel møtt!
  8. Da er vi i gang igjenn! NMK Midt Troms inviterer til Frikjøring på glattkjørings-banen til NNTS Aspelund ved Finnsnes fra kl 10:00 til 17:00 Her kan alle med bil som er registrert og godkjent, eller med gyldige prøveskillt, samt gyldig førerkort stille opp og få prøvd og øvd sine kjøreferdigheter og hvordan bilen oppfører seg på glattisen ! Alle bilmerker er velkommen. Det blir kjøring i puljer på ca 10 biler a 5 runder før neste pulje. Vi har plass til ca 50 biler totalt for at det ikke skal bli for mye venting. Pris pr bil 350,-. Fører nr 2 på bil 150,- Spørsmål taes på forumet. Du kan forhåndspåmelde deg på SMS til Veronika på tlf 97525201. Informasjon om klubben; www.nmkmidttroms.net
  9. Frikjøringa på Aspelund 26.mars 2011 er desverre avlyst på grunn av baneforhold. Har ikke munn å kjøre på siden vi har hatt så mye godvær i det siste. (ironisk) Om det blir noe sener på April, må dere bare se etter i denne tråden. I værste fall, sees vi på vinterkjørong neste år.
  10. Det var noe i den duren ja. Akkurat passe med biler egentlig. Skal grave litt etter bilder, men det var reportasje i Troms Folkeblad (folkebladet) i dag. Plakat kommer i morgen. Håper å få Escorten helt i orden til helga. Var litt tull med med forgasser og litt svake bremser nå i helga. PLAKAT;
  11. Jupp. Har delebil med elvindu, speil og sentrallås midt mellom Finnsnes og Andselv. Pip på om du trenger no.
  12. NY SJANGSE FOLKENS NMK Midt Troms inviterer til nok en frikjøring på glattkjørings-banen til NNTS Aspelund lørdag 26 februar fra kl 10:00 – 17:00 Her kan alle med bil som er registrert og godkjent, eller med gyldige prøveskillt, samt gyldig førerkort stille opp og få prøvd sine kjøreferdigheter og hvordan bilen oppfører seg på glattisen !!! Alle bilmerker er velkommen. Det blir kjøring i puljer på ca 10 biler a 5 runder før neste pulje. Vi har plass til ca 50 biler totalt for at det ikke skal bli for mye venting. Pris pr bil 350,-. Det vil bli kiosk salg. Evt spørsmål epost til Geir Lauknes. lauknesg@online.no Informasjon om klubben; www.nmkmidttroms.net
  13. Vi må få takke gutta som stilte som flaggvakter og slepehjelp!! STOR takk til; Ingar, Nico, Marius, Rune, Espen, Simon og Ivar! Uten dere hadde det ikke blitt kjøring! Ellers takk til Geir og Veronika som er "Primus Motor"
  14. Vinduene må ha et relè som sitter inne i førerdøra, og som nevnt bytter du ledningen mellom dørstolpe til den som hører til døra. Ellers må du se i instruksjonsboka hvilke sikringer og relè som hører til el-vinduer og speil, og om du har disse.
×
×
  • Create New...