Jump to content

Tommelom93

Klubbmedlem
  • Posts

    3520
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tommelom93

  1. Hei :)

     

    Et teit spørsmål, men jeg er nysjerrig og slenger det ut.

    Jeg følger med på noen YouTube kanaler og på den ene kanalen såg jeg noen lage en trekant i stål som ble montert bak fremskjermen. Hva er hensikten med det? Er det en annen løsning fremfor å bruke tårnstag eller bare ekstra forsterkning? 

     

    På forhånd takk! 

    Mvh Tom 

  2. 1 time siden, skrev MalZon:

    Brukar det vara många bilar på utställningen?

    Mycket folk över lag?

    Det varierer fra år til år, men generelt dukker det opp endel folk til utstilling og for å kjøre på bane.

    Det som er nytt i år er at det er større treff mtp at det skal holdes ilag med vw-audi club og dermed vil det være annerledes enn tidligere treff :)

  3. 46 minutter siden, skrev xr4ti:

    Optimist han der men det gjelder flere. På FINN er det for tiden flere slike annonser med 80-talls biler som selger tror er gull verdt fordi de er eller nærmer seg 40 år. Om man reduserer budsjettet  med 20K kr så kan man bruke de 20K på veiavgift frem til denne blir veteran Ford Mustang - 1999 - Svart - 192 Hk - Cabriolet | FINN.no . Legg på 20K kr og man er på samme sum som Sierraen og da kan man få en slik en med V8 Ford Mustang - 2001 - Gul - 265 Hk - Coupe | FINN.no

    Var bare for å vise hva man kan få for den summen eller lavere, så ja, den Sierraen er kraftig overpriset.

    Jeg følger med på markedet og sammenligner min Sierra opp mot andre 5dørser tilbake til den gangen jeg kjøpte den, og aldri hadde jeg betalt det beløpet som han ønsker for det er ikke den verdt. Det er mye annet gøy jeg hadde kjøpt til den prisen. 

    Men å bestemme en pris er nærmest umulig for noen blir solgt for under 30k og noen blir solgt for opp mot 45k. Men alt avhengig av tilstand, osv. 

  4. 1 time siden, skrev RS 1000:

    Jeg tenker at alle er velkommen og ikke minst velkommen tilbake. :) 
    Spørsmålet her er jo hva som skjedde? Det var jo så stor stas lenge og så ble det bråstopp. 
    Granada med innebygde subframe connectors og forhjulstilling med doble A-Armer er jo ett uvanlig glimrende utgangspunkt så det er trist når de bare forsvinner ut i intet "uten grunn". 
    Raste den amerikanske grom motoren eller var det det virkelige livet som måtte prioriteres? 

    Vi må gjøre ett ærlig forsøk på det ja. :) 

    Ja, det er egentlig et veldig godt spørsmål. Kanskje noe av grunnen er hva som skjedde for noen år tilbake, hvor medlemmer dannet et nytt forum, men det tok også slutt etter en stund. Jeg har hengt her i noen som gjest og medlem, og savner den stemningen som var før. 

    En annen grunn kan være også at medlemmer har skiftet over til andre bilmerker og dermed sluttet henge her. Men hva grunnlaget til at det ble stille i den Granada tråden er ikke godt å si, men kanskje noen her kjenner til han og vet noe mer? 

  5. 9 timer siden, skrev SierraCL:

    Dette har gått meg hus forbi. EU greiene begynner å bli sinnsykt. Har jo også dette med å påtvinge folk med eldre hus energieffektivisering.... Vanskelig å ha et positivt syn på framtiden. 

    Godt sagt og jeg er helt enig, for bedre kommer det nok ikke til å bli heller....

    • Like 1
  6. 13 timer siden, skrev Sierrakaren:

    Stasjonsvogna mi er bruksbilen min, om salt og rust tar den om 10-20 år.... So be it...

     

    Life is to short to drive boring cars 😁

    Det hadde jeg også gjort hvis det ikke hadde vært for all saltingen. En annen faktor også at det koster å reparere rustskader, spesielt for oss som ikke har plass eller kunnskap nok til å gjøre dette selv.  

  7. 3 timer siden, skrev RS 1000:

    Helt klart, men trist at det gikk som det gjorde: 
     

     

    Det er sant, men kanskje medlemmer kommer tilbake engang og det er lov å håpe. La oss som er igjen skape og ha de kjekt her inne, og holde skuten igang :)

×
×
  • Create New...