Jump to content

cossietbg

Gjest
  • Posts

    377
  • Joined

  • Last visited

About cossietbg

  • Birthday 01/27/1986

Medlemsinfo

  • Bosted
    vestfold
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Tønsberg (litt uttafor)

cossietbg's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Bilstereosenteret.no inviterer til et STORT Bilstereoshow i Tønsberg, 30.juni 2012. http://www.facebook.com/#!/events/390994817582638/ blir lagt ut info på Facebook,www.bilstereosenteret.no og www.bilstereoforumet.no mvh Bilstereosenteret.no Træleborgveien 5 3112 Tønsberg
  2. cossietbg

    trimming

    tja en swap hadde jo vært interessant.. bare mye ledninger.. hehe.. får man godkjent den med 2literen eller må man holde seg nede på 1800??
  3. cossietbg

    trimming

    hmmm. interessant.. ja det er en cvh.
  4. cossietbg

    trimming

    hva er den mest effektive måten og trimme en -91 fiesta xr2i. skal ikke ha turbo på den.. er det kam, porting og avbalansering av bunndel som er greia?
  5. ok.. den er ikke godkjent. står i tråden.. hehe. noen fler som har forslag? greit med flere meninger.
  6. nå har det seg sånn at jeg vurderer å selge den ene bilen min. det er en 91 mod sierra cl sedan. nesten rustfri, har gått som cosworth siden 06 så alt av cosworth deler er på den.. sitter combat frontfanger og sideskjørt på den. org cosworth bakfanger. både for og bakfanger er nylakkert og nye grunnet litt norsk vinter. stoffinteriør, svakt sotete ruter, 17" bellini rs hb med 205/40-17 Marangoni Zeta Linea dekker.. dekkene er ubrukte. følger med 6 felger. slissa og hullventilerte skiver foran, gule koni dempere, lurer på om det er eibach fjører på den.. polyforinger hele veien. motoren en cosworth 4x4 motor helt komplett men er i deler grunnet ulyd i rådelager. mesteparten ev motor er reingjort. kommer fint sortert i gildebakker merket hvor de skal. av trim 3" rustfritt blueflame, t4-03turbonetics i bra stand, modda rs500 ic, alurad, sfs siliconeslanger hele veien, 3bars map ny, svarte siemens dyser(599 trur jeg), catcams kammer(husker ikke hva de heter men trur de er tilsvarfende bd12)med doble fjører, løftere og retainere. løftere er nye i eske, gruppe A motorpakningssett komplett, portet topp, alle sensorer til motor er nye og ubrukt, magnacor blå motorsportkabler, komplett ledningsnett som sitter i bilen, er sikkert mer også men husker ikke alt. dette må gjøres før du setter sammen motor: polere og avbalansere veiv, nøytr. råder og evt nye stempler. da lurer jeg på hva dette er verdt som det står. har ikke tid å gjøre den ferdig vil bare ha seriøse svar takk bilen trenger også EU kontroll forresten. er rullbar. 4x4.... DEN ER IKKE GODKJENT SOM COSWORTH ALT AV DELEDOKUMENTASJON FØLGER MED. bare latskap å ikke fått den godkjent mvh thomas
  7. en orginal escos t34 turbo med ford stemplingsplate. he he. ikke noe slakk så vidt jeg veit. ER SOLGT sierra 4x4 intercooler med radiator grei brukstand samlet 1000,- orginale blådyser, hvis noen trenger det... bud! (er uten montsett) sierra IS ratt bra stand 500,- kommer mer etterhvert. har masse greier liggende. bare å spørre innbytte er mulig i noe annet jeg trenger befinner deg i Tønsberg
  8. hvis du sjekker ledningene på batteriet på pluss sida. kan det hende de er ødelagt. er de tre-fire røde. ca 8-10mmq Ford har satt inn såkalte "fusable links". ledninger som smelter ved overbelastning. blir også dårlig kontakt i de over tid etter hvert som kopperkvaliteten i ledningene synker pga alder. da vil de ikke llenger klare å kjøre igjennom nok strøm hele tiden. bare periodevis. bytt ut første 10-20cm av ledningene med en annen ledning og sikringer, så tenker jeg problemet forsvinner.
  9. mente det sånn, at hvis lambdaen er gåen kan du prøve å koble den ut, cosworther går da i nødprogram å kan gå reinere. grei måte å finne ut om den er gåen. min har gått med lanbdaen liggende bak batteriet i noen år nå.. he he.. har du gått over alt av vacuum og innsuget med startgass som jeg sa??
  10. hva skal du med indre dia?? er vel ytre dia på stempel som har noe å si? er det foran eller bak?
  11. http://www.tv2underholdning.no/broom/flytt-deg-3214223.html
  12. Et dekk jeg anbefaler alle å prøve er Marangoni Zeta Linea. sitter som **** på tørr asfalt. er ikke helt best på våt vei men men. må ihvertfall streve j.... hardt med cossien for å få forhjula te å gli ut. er forholdsvis myke dekker så slites litt for fort. mine holder en sommer uten banekjøring.
×
×
  • Create New...