Jump to content

Bjerkelund

Gjest
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hurum
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Bjerkelund's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. parkerte den bilen her en stund jeg. men tok av toppdekselet igår, og enkelte steder på kammen var den ikke fin, hadde ikke fått mye smøring. også tenkte jeg at jeg skulle prøve og stramme ventiler, men turte ikke prøve meg frem, står så mye forskjellig på nettet, så noen som har en fin oppskrift på hvordan jeg justerer dem ?
  2. sjekka litt nå, var helt sinnsykt slark i reima, kunne ta den av uten og løsne strammehjulet, så trur det er hoppa over et par tenner, så får stikke og handle ny reim. Noen som har tegning på hvor merkene er? evt bilder? og noen som veit hvor jeg kan kjøpe reg reim? som ikke koster skjorta
  3. takker for mange svar,har bytta dysene nå, alle åpner så den får bensin! Er de 2 midterste syl. som ikke henger med. tenkte jeg skulle sjekke reima etterpå. de 2 pluggene var HELT sota. den virker frisk på høyt turtall, da reagerer den fort på gassen og sånt, men på lavt turtall nekter den og dra bilen forover omtrendt. Har prøvd og justere litt tenning også er det tennings merket på hjulet til veiv/rotor og veiva? Er det noe jeg burde være obs på eller er dette en grei jobb?
  4. Byttet plugger, ledninger, rotor og fordeler. Bilen gikk på 3 når jeg henta den, men når jeg hadde kommet hjem så gikk den på alle 4, nå som det har blitt ordentlig kaldt og snø og tull har den bare gått på 3. reima er ikke byttet på noen KM. skal gå over etterpå, så da veit jeg hvertfall at jeg skal sjekke dyser og regreim. Trur ikke det har noe med pumpa og gjøre, men kan sjekke. Nå høres den ut som en gammal snekke! Takker så mye for svar, noen tips åssen jeg kan fikse dette?
  5. Hei, nylig kjøpt meg en ford scorpio, denne har bare gått 130.000 og har stått på en låve i mange år. Etter at jeg begynte og bruke den så går den kun på 3. Den har ikke motorkraft nok til og kjøre hvis jeg setter den i drive(automat) Har byttet alt av tenningsdeler, men akuratt samme feilen. når den har holdt på og dø ut ved lavt turtall så er det tenningsbank også. Hvis jeg skal starte og pumper gassen smeller det noe sinnsykt hvis jeg kinner litt. Noen som har noen anelse? Mvh. Bjerkelund
×
×
  • Create New...