Jump to content

Kentommy

Gjest
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Krokstadelva, Nedre Eiker
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Kentommy's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Venstre drivaksel er dårlig. Eller en av ledda. Noen som vet hvor jeg får tak i dette billig. Ingen som har brukt i nærheten dessverre.
  2. Kanskje litt, tenkte egentlig ikke sånn over det.. Mens bilen står på bakken med bremsen inne tenker du?
  3. Jo, faktisk når du sier det. de siste dagene har det vibrert litt i rattet når jeg kommer til 70-80km/t. Tenkte det kanskje var dekka. En dag var det ganske mye risting og en dag var det litt mindre.. Bilen er ikke kjørbar Den går sakte i revers, men så fort det blir motstand smeller det klarte ikke å rygge den opp på falck bilen.. Km stand på bilen er 250.000km og kassa har fungert som en drøm til nå.
  4. Hørte med noen og de mener det kan være converter :/ Noen som har gjort dette før? Om jeg må bytte hele kassa?
  5. Hei. Har fått et stygt problem med min 2004 Mondeo 2.0 TDCi Automat 5-trinns. Hadde kjørt en 3-4 mil. Så skulle jeg snu på i ei blindgate i drammen. Setter bilen i revers og gir gass.. Så begynner det plutselig å smelle og riste noe inni h..! Samma skjer når jeg når jeg setter bilen i drive og skal kjøre. Slår om den står stille i drive også.. Hva kan være feilen?
  6. Bytta sensor idag. Har kjørt ca 12km uten at lampe lyser Så får satse på at dette var feilen Hvis ikke kommer jeg tilbake for å grave mer hehe Takker for hjelpen!
  7. Takker for svar Har nå kjøpt oljetrykksensor. Skal bytte denne i helgen
  8. Lyste på vei til jobb idag sa samboern. gåen oljepumpe eller oljetrykkgiver/sensor?
  9. Hei. Sliter med at oljetrykkslampa lyser på min 04 Mondeo 2.0 TDCi 115hk aut. 249000km. Den lyser ikke hele tiden. Før problemet startet dto bilen parkert 14dg på Gardermoen. På vei hjem så begynte lampa å lyse etter ca 20-25 min. Stoppa å peila olja og den var på max. Starta og kjørte videre uten at d lyste. Men etter 5 min var lampa på igjen. Så jeg stoppa på esson på alnabru i ca 15 min. kjørte så til Hokksund uten at lampa tente.. Etter d har den vært litt av og på egentlig. Har nå kjørt qmi innvendig motorvask og byttet olje 0-30 og filter. Har fått opp lampa 1 gang etter dette. De to siste turene har ikke lampa lyst. Ca 5km hver tur. Noen som har opplevd noe lignende? Evt vet hva problemet kan være? Takknemlig for alle svar! ) Mvh Ken Tommy.
  10. Gikk jevnere når jeg tok den av selvfølgelig..
  11. Okei, takk takk Foresten så fant jeg powerboks fra DTK på bilen. Bilen gikk endel jevnere.. Kan denne være synderen?
  12. Doseringsventil er noe som går igjen eller? Må jeg bare prøve med fram å bytte?
  13. Hei. Nettopp kjøpt en 2004 Mondeo Ghia MK3 2.0 TDCi automat. Gått 247000km. Bilen har litt ujevn tomgang og ryker litt svart ved pådrag. Aksa ganske godt ut av bommen i Sande til ca 120km/t og da fikk jeg opp en blinkende glødelampe. Og bilen kvelte seg..! Stoppet bilen og startet opp på nytt og bilen var bra. Men når jeg passerte 100km/t så skjedde det igjen. Satt inn feilkodesøkeren og fikk opp P0251. Hva kan være galt? Dieselfilter?
×
×
  • Create New...