Jump to content

steinar

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    akershus
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

steinar's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Takker, skal ta å sjekke når jeg er ferdig på jobb, vet du om en trenger å demontere dynamo for å komme til?. Eller om det er andre ting som må demonteres?
  2. har googlet det litt, og er en smule forvirret , 1 bilde plasserer den ved siden av bremseveske beholderen, en annen plassering er på torpedoveggen på passasjer siden og en tredje forklaring er mellom sylinder 1 og 2 like ved dynamo ? går ut fra at det må gå vakumslange til sensoren?
  3. Det ble litt feil med ny tråd (trodde jeg svarte på svaret ditt) Motoren er en 16vzetec-s og feil kodene er p108 og p 0113. Mekanikeren på verkstedet kunne heller ikke finne maf sensor.
  4. Bilen er orginalt en 2002 modell, men pga totalhavari av motor (den ene råden kom ut av blokken) fikk jeg montert en 2000 modell motor.Nå har jeg kjørt en diagnose som raporterte feil ved maf og lufttemp (102 grader lufttemp når motor var av + feil atmosfære trykk)har sjekket luftfilter boks og slange ned til gassspjeld, men finner ingen føler. Ifølge Haynes rep bok skal den sitte rett etter luftfilter boks, men der er det bare et plastrør uten noen føler. Jeg finner heller ingen løse ledninger. ??
  5. Jeg har fått konstatert feil på maf føler på min ford focus 2000 modell. Jeg kan ikke finne plasseringen av den. Vet noen hvor den sitter ?
×
×
  • Create New...