Jump to content

kaalorm

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Oslo
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

kaalorm's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Fikk bilen nå på torsdag i forrige uke, ca 2,5 mnd forsinket. Fikk forøvrig låne en S-Max i påsken - det var kompensasjonen jeg fikk.
  2. Streiken har vært litt på og av i januar, så hadde de bra produksjon i månedsskiftet januar/februar, før det ble full stopp igjen 14.februar. Nå er de siste forhandlingene (foreløpig) ferdig mellom Ford og fagforeningene, men avtalen må godkjennes av arbeiderne. Underleverandører har ikke noen klar avtale ennå. Tidligste oppstart er 18.mars nå. Gjelder Mondeo, Galaxy og S-Max som Stian sier. At de har satt fyr på biler har jeg ikke sett noe om, men det overrasker meg ikke om stemmer. Arbeidere har sperret forhandlingspartene inne i møterom i timesvis og kuppet bystyremøter, så noen av dem er villige til å gå ganske langt.
  3. Det stemmer nok, ca 4 uker til vanlig. Bilen kan ta noe lenger tid for å bygges enn 1 døgn, avhengig av noe ekstrautstyr som monteres på en tilleggsfasilitet på fabrikken (motor/kupévarmer, bl.a.). Du kan sjekke status på https://www.etis.ford.com (under Vehicle), der du skriver inn rammenummeret (VIN). Den er imidlertid ikke 100% oppdatert alltid - forhandler har noe bedre data i sine systemer, men de får lite eller ingen informasjon fra Ford ift forsinkelsene...
  4. Min S-Max ble bestilt 6.nov og hadde opprinnelig produksjonsdato 18.jan, men ble til slutt produsert 11.februar ifølge ETIS. Den er ikke levert ennå og forhandler vet ikke når den kan komme. Fabrikken holder 7000 ferdigproduserte biler som gissel, og har nå stått stille siden 14.februar. Har noen andre bestilt S-Max siden september/oktober i fjor? Når bestilte du? Når ble den produsert? Og har du fått den ennå?
  5. Ser at du hadde produksjonstid i Januar på bilen din - hvordan ligger det an med levering av din bil nå etter all streikinga på fabrikken i Genk? Min S-Max hadde opprinnelig produksjonsdato 18.jan, men ble til slutt produsert 11.februar. Den skulle da vært levert hos forhandler ca nå, men siden fabrikken holder 7000 biler som gissel der nede, må jeg antakelig vente lenger. Forhandler har ingen ytterligere informasjon om levering, da status kun er "ferdigprodusert" i deres systemer. Fabrikken har nå stått stille siden 14.feb og skal tidligst starte opp igjen 18.mars.
×
×
  • Create New...