Jump to content

Ecobost

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hordaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Ecobost's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hadde vært supert å fått en annen mening om bilen, så står jeg ligg mer bredbent om jeg velger å klage til forhandler, selv om jeg nekter å tro at det er meningen at det skal være slik. Bor selv i Ytre Sandviken. Sender deg PM jeg
  2. Har noen Michelin eco dekk ja. Syns bilen trekker mye mot venstre. både ved gasspådrag og ved hard bremsing. Forbruket har gått opp nesten 1 dl på mila også, iforhold til vinterdekka.
  3. Det skjønner jeg, men det er en dramatisk forskjell i fra vinterdekkene som er 205/55 R16. Forbruket har også gått opp med over 1 dl på milen. Kan det være spissingen det er noe galt med ? Merker ikke noe særlig til vibrasjon i høye hastigheter, men ved brems trekker den til siden.
  4. Hei Kjøpte meg en Ford Focus STV 2012 i september i fjor, og har dermed kjørt på vinterdekk frem til nå. Etter jeg satt på sommerdekkene, med dimensjonen 215/50 R17, har bilen blitt helt forferdelig å kjøre, med mye sporing og generelt dårlige kjøreegenskaper. Er dette normalt med denne bilen og dimmensjonen ? Hadde den inne på sjekk, der tok de kun ut litt luft, og sa jeg skulle komme tilbake om det ikke ble noe bedre. Kjører rundt i Bergen by (ja, det er veldig sporete veier her). Er det noen som har noen erfaringer eller tips?
×
×
  • Create New...