Jump to content

kjerring

Gjest
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Oslo
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

kjerring's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. OK, da får vi sette en av de små som fortsatt sitter bakovervendt der. Bilen har isofix i midten, men med beltestol brukes bilens egne belter til å sikre barnet i setet.
  2. To belter i taket, et på hver side, antar de er for ekstrasetene bak?
  3. Hei, Vi skal gå over til forovervendt beltestol for eldstemann og har egentlig lyst til å ha ham i midten bak, men kan ikke se at det er noe sikkerhetsbelte her? Er dette noe som må innstalleres?
  4. Hei, Noen som kan fortelle meg hvordan den manuelle overstyringen på automatgiret Powershift funker? (I en S-MAX hvis det er relevant). Jeg har denne overstyringen i min Passat nå, og der er det bare knapper på rattet som jeg trykker på for å gire opp eller ned. Ser ut som man i Forden må kjøre i S modus for at denne overstyringen skal virke, stemmer det? Og kan man bytte fra S til D mens man kjører?
  5. Takk for svar :-) Hva med motorvalg? Hadde egentlig landet på 140 hk diesel (sannsynligvis med automat), men ser at prisforskjellen opp til 163 hk ikke er så alt for stor.. Noen som har erfaringer med 163 hk? Verdt å betale litt ekstra for (ca 15 000)?
  6. Hei igjen, Det hadde allerede kommet så mange bra svar på fargetråden min, at jeg velger å lage en ny på motorvalg. Hadde egentlig landet på 140 hk diesel (sannsynligvis med automat), men ser at prisforskjellen opp til 163 hk ikke er så alt for stor.. Noen som har erfaringer med 163 hk? Verdt å betale litt ekstra for (ca 15 000)?
  7. Hei, Helt fersk her :-) Vi skal kjøpe en ny s-max som vi regner med å beholde i ganske mange år (har små barn nå) før vi selger den videre. Kommer til å satse på en ganske så velutstyrt modell når vi først kjøper nynytt. Tenker litt på hvordan vi står når vi skal selge den videre også, og her kommer fargen inn. Har egentlig ikke så lyst på den svarte "alle" har, men man fraråder jo å være veldig alternativ på fargefronten med tanke på videresalg... Alternativet er vel hvit eller rød - hva sier dere?
×
×
  • Create New...