Jump to content

VingeHue

Gjest
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hedmark, Nord Odal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

VingeHue's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Rimelig bakhjulstrekker ønskes kjøpt! trenger ikke være bra utseendemessig, men må være kjørbar uten problemer. Er nødt til å være eu-ok ut vinteren! er forholdsvis sjelden på forumet, så send meg en sms på 90820733 hvis du har noe du tror kan være av interesse! Holder til i Nord Odal, Hedmark.
  2. Er fortsatt på utkikk etter motorfester og mellomaksling
  3. Går på skole på Skarnes, så kan sikkert få til noe
  4. Hei! Selger nå unna et forholdsvis brutalt turbokit. Jeg kjøpte kittet av "granadaforallepenga" nylig, men selger igjen grunnet andre prioriteringer. Turboen er av merke "KKK 26" og skal være god for 360hk. Turboen er fast og fin. Det følger også med 350cc dyser og Megasquirt 1v3 datasprut. Kittet er selvsagt komplett ellers, med grenrør, downpipe, intercooler, avlastningsventil, slangeklemmer osvosv. Holder til i Hedmark, Nord Odal, og kan kontaktes på tlf. 90820733. Selges for 5000kr, men pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse kan også vurdere bytte i en kjørbar bakhjulstrekker som er eu-godkjent ut vinteren! http://imgur.com/wfu2Vtn Intercooler: http://imgur.com/lFpJGlY Grenrør: http://imgur.com/4XIFGIl http://imgur.com/DedYc67 Turbo: http://imgur.com/xjJd41Q Avlastningsventil: http://imgur.com/sm7ZRzk Div eksos mm. : http://imgur.com/Xk4Avz8 http://imgur.com/7TD4EfN http://imgur.com/SLIv2OF Lenke til forrige eier's salgstråd: http://www.fordclubnorway.no/forum/topic/75070-turbokit-29/
  5. Hei, kunne godt tenkt meg de motorfestene dine. Hadde du mulighet til å sende med posten e.l?
  6. Hei! har en sierra coupe som jeg nylig har anskaffet 2.9 scorpio motor /m manuell gearkasse. Jeg trenger derfor motorfester og mellomaksling som passer på dette oppsettet. Holder til I Nord Odal, Hedmark, og kan nås på tlf. 90820733
  7. Opp! Ingen som har en cosworth eller OHC turbomotor liggende?
  8. Heihei! gromt! men tenkte mest på et rimelig OHC/DOHC turbobygg som var godt for rundt 200hk. Planen er å kjøre med den type oppsett til jeg evt. får tak i en donorbil, og får bilen godkjent ombygd.
  9. Hei! Har en Sierra 3dørs IS "wannabe cosworth" med komplett styling og interiør. Jeg har brukt denne bilen en periode nå, og ønsker meg litt mer effekt;) alt av komplette, nyoverhalte/velholdte cosworth og OHC motorer med turbo er av interesse. Hvis noen også skulle ha ei rimelig sierra 2wd cosworth gearkasse, så kan det være av interesse. Holder til i Nord Odal, Hedmark, og kan kontaktes på tlf. 90820733.
×
×
  • Create New...