Jump to content

Wundererik

Gjest
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Larvik
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Wundererik's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Det ble da fryktelig stille fra 2.8i TIC. Ble det skrivi litt forhastet tru...
  2. "desverre ikke gått mange km innenfor garantien noe som jeg ser er dårlig mtp de vanlige feilene som kom før 100.000km. " Ja jeg er også interessert i hvilken feil du mener? Det er blitt byttet diesel varmer på den. og en ventil på klimaanlegget.
  3. Tørr alle å følge dette? Ingen som er redde for at den skal ryke? Veit at på Fokus 1,6 TDCI er det 10år (200k), men på Peugeot med 1,6 HDI er det 5år (100k). Dette er jo motorer som er veldig like. er jo PSA 1,6 motor som står i ei rekke med biler.
  4. Hei Hva er deres vurdering av en bil salgs verdi? Ford Mondeo 2009. reg sep. 2008 Titanium. Gått 25 000 km. 2.0 Tdci 115hk 1,2,3 og 4 års service er tatt på merkeværksted. Farge er sort. Pen i lakken er teflon behandla. stoff seter, cruisekontroll, bluetooth, sota ruter. Ikke xenon. ikke hengerfeste. ikke vinge på bakluke. Noen som tørr anslå pris?
  5. Unger har jo godt av litt regler. Og vi kan stoppe hvis det skal spises på bilturen. Men det og unngå nyere bil pga unga sliter den ut, blir feil for meg. De fortjener en sikker bil, ikke en gammel haug. De må pent nødt til å ikke klå. Har selv måtte flekklakkere litt etter noen unger hadde klådd på bilen. Riktig nok med møkkete hansker, så var blitt små riper.
  6. Jeg har ingen erfaring med tekking av henger med Mondeo. Men sånn generelt har jeg skjønt noen ting. At på manuell må man være forsiktig med å slure for mye. pga dobbel masse svinghjul kan løsne i vulkaniseringa. Og at en tradisjonell automat er kanskje kurant å trekke med så lenge olja ikke blir for varm. (stor oljeradiator er en fordel) Og at en dobbekløtslkasse ikke er så ideell som en gammel automat. Tenker da på spesielt igang kjøring og rygging.
  7. Etter litt søking på finn.no ser jeg at de fleste biler under 200' kr harhalogen lys. Så virker som ikke det har vært helt standard utstyr. Ja å sette inn litt bedre pærer i lampene kan hjelpe litt. Sett en bil med øyelokk på lyktene, det så ganske tøft ut. Noen som har formening om hva service kostnadene er på en sånn bil. Kjører cirka 20 000km i året.
  8. Takker for svar! Ja service skal passe på, men kan sjekke dette ekstra. -Stian MH, jeg er helt enig med deg at jeg ikke ville kjøpt ny bil uten xenon i dag. Men siden det er en brukt bil, så blir det litt vanskelig å bestemme alt utstyr. Så er fortsatt ikke sikker på om det er noe lurt kjøp. Men vi har fått en veldig pen pris på den. rundt 170 000. Og den er nesten som ny. Hva tenker dere om vår salgs verdi igjen, når den ikke har xenon? Svigerfar har sammen bilen men i Titanium X, så han har Xenon lys, varme i baksete, uten sota ruter. ellers dønn lik. Han har 17", han er nok litt gammel dags og ikke helt fornøyd med komforten. så vi kunne få byttet med han. 17" er ihvertfall litt bedre. Men skal nok evt vurdere 18" og. Noen som har noe å motsi på å kjøpe uorginale felger? Vi kjører foreløpig bil mye tom, så motor holder vell. Jeg har en -06 BMW 320D og den er MYE sprekere. - Lordsnick, Er dette noe man kobler til så "laster over" ny software?
  9. Hei Kjærringa vurdere og kjøpe en -09mod Ford Mondeo stv. 115hk diesel, Titanium, sort. Den er registert høst i -08. Bilen fremstår veldig pen og har bare rulla 24 000 km. Gammel mann som eier den,(han har flere biler). Det som blir mitt ankerpunkt for at jeg ikke liker den, er at den ikke har Xenon. Er det noen som har noe erfaring på Xenon kontra halogen på disse bilene? Det kan jo være positivt med at det er mindre som kan gå i stykker med halogen. Den triller også på noen kjedelige 16", av den typen med mange eiker. Hvor store felger er passe på denne bilen, iforhold til støy vs komfort? 17"? Noe man bør se ekstra etter på disse bilene? Takker for ellers alle råd.
×
×
  • Create New...