Jump to content

OTH

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Vest Agder
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

OTH's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Fiesta ST er light versjonen av det jeg ville hatt for og si det slik.
  2. Ford bygger mange artige biler men jeg har en liten våt drøm om at de bygger en skikkelig kjøremaskin basert på Fiesta. Oppskriften jeg kunne tenke meg er en fiesta breddet og stylet som en WRC bil med oppheng,støtdempere og bremser for virkelig aktiv kjøring. Putt inn en 1,6 liter sugemotor som varver til himmelen og yter bortimot 200hk og hold vekten så lav som mulig da hadde jeg kjøpt en på flekken. Noen flere som kunne tenkt seg en slik?
  3. Ja er jo ganske utrolig at man må vente nesten 2 år på en pickup, det stemmer at de har et eller annet problem med ledningsnettet til varmeelementet som er standard på norske biler men det er helt tydelig at de også har kapasitets problemer i produksjonen spesielt på de større motorene og i særklasse Wildtrak modellene. Veldig synd for forhandlerene som har kunder men ikke kan levere da det ikke er så mange som er villige til og vente så lenge på en ny bil.
  4. Pen bil jeg bestilte min sorte Wildtrak i april i fjor og det ser ikke ut til at jeg har den før tidlig høst i år så tålmodigheten begynner og bli tynnslitt men jeg håper og tror det blir en kjempebil. Min første Ford forresten og kunne jeg fått Focus ST som 3 dørs hadde jeg muligens hatt 2 Forder hjemme med tiden.
×
×
  • Create New...