Jump to content

Cossie77

Gjest
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Trondheim
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Cossie77's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Noen som har bilde av originale gummimatter som passer til sedan? Så har jeg en mal å gå etter. Synes det er veldig mye forskjellig utforming av div matter på ebay....
  2. Har ikke de gamle nei. Hadde noen gamle gummi matter liggende, men de passa dårlig i sedanen min. Og de var dessuten morkne. Usikker på hvilken modell de kommer fra. Er ikke gulvmattene foran like på sedan, kombi og stv?
  3. Ingen andre tips? Hadde ikke på Bilxtra der jeg hørte i hvertfall...
  4. Fortsatt ingen som har bakluke med cosworth spoiler i bra stand liggende???? Og den må være original og ikke ettermontert. Har dårlig erfaring med lekkasje på ettermonterte....Sku også hatt en ekstra 15" cosworth felg (kromkakejern)
  5. Ønsker å kjøpe brukte tromler bak til min Sierra sedan 4x4. Planen er å sandblåse de og lakkere. Er det forresten forskjell på tromler bak på 2wd og 4x4?
  6. Så konklusjonen er at det er forskjellig lengde på 4x4 doch og cosworth 4x4. Og at høyre og venstre ikke er like. Er det da i praksis mulig å montere cosworth akslinger på en doch Og kjøre med dette uten problem?
  7. Noen som veit om drivakslinger foran fra cosworth 4x4 er bolt on på vanlig doch 4x4? Og er det noen forskjeller på høyre og venstre side?
  8. Må bytte støtdemperne foran på min standard Sierra 4x4 Dohc. Bilen brukes kun til vanlig bruk. Holder det med nye originale alla Meca sine? http://catalog.meca.no/ProductSheet.aspx?Article_ID=1219264&CarReference_ID=386&CategoryType_ID=1 Eller finnes det bedre alternativ? Gule koni? Hvor får jeg evt kjøpt det? Passer orginal cosworth 4x4 dempere foran? Noen som har brukte støtdempere i bra stand kanskje?
  9. Skulle muligens bytta en framskjerm på min Sierra sedan 92. Antar at dette heller ikke er å få tak i hos Ford lenger, som så mye annet dessverre. Hvis man ikke får tak i noe brukt, er det kun Veng og Klokkerholm som er alternativene for å kjøpe nytt? Mener å ha hørt at passform på framskjerm på Sierra sedan har vært dårlig hos Veng. Er det fortsatt slik? Og er evt Klokkerholm noe bedre? Ca pris på ny framskjerm hos Veng/Klokkerholm kontra Ford?
  10. Skal kjøpe nye dekk til mine orginale 15" cosworth felger, de såkalte kromkakejerna. Veit at 205/50-15 er standard på cosworth, og ser vel bedre ut på vanlig Sierra doch sedan 4x4 også, men passer de bra med tanke på orginale dempere? Mener jeg har hatt på tidligere Sierra uten problem. Ikke interessert i subbing. Og komfort er vel bedre på 195. Mye lettere å få tak i 195/55 dekk å da.....
  11. Fortsatt ingen som har bakluke med cosworth spoiler i bra stand liggende???? Sku også hatt en ekstra 15" cosworth felg (kromkakejern)
  12. Sku hatt noen nye gummi og/eller tøymatter til min Sierra sedan. Gjerne original Ford, også cosworth. Hvor får en tak i slike? Kan evt være noe uoriginalt så lenge passform er bra. Tips ønskes
  13. Cosworth manualen har jeg. Men sku hatt for vanlig Sierra og på norsk....
  14. Noen som har en reparasjons-/service manual til Sierra 92 sedan, på norsk? Er ute etter detaljerte tegninger og beskrivelser av deler på Sierra sedan. Noen som har noe slikt liggende og kunne sendt meg på mail? Jeg er ikke utdanna mekaniker, så alt hadde vært så mye lettere hvis man hadde detaljerte tegninger med beskrivelse av f.eks understell med komplette fram- og bakakslinger m.m, og gjerne til 4x4.
×
×
  • Create New...