Jump to content

espenk

Gjest
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About espenk

  • Birthday 04/03/1985

Medlemsinfo

  • Bosted
    Bodø
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

espenk's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Nei, har tilogmed ladet batteriet. Alt funket fint, utenom touchfunksjon.
  2. Takk for svar folkens, men fikk tak i fra england
  3. Heisann. Parkeringsfunksjonen på nåværende motor er gåen, så lurer på om noen har en slik liggende som de helst ser å selge ? Har sjekket litt på nett, og var noe vanskelig å få tak i til STV. Fant på Mondeo Spares, men sjekker norge først.
  4. Flott bil, Menig Emblemsvåg ! Tel dæ, idag Hva er spesielt med Ambiente ?
  5. Aha, ikke værre enn det altså. Skal skifte hendelen, om den ikke fikser saken, så får jeg tak i en ny motor da Takker for svar !
  6. Heisann ! Har et noe irriterende problem, viskeren bak stopper midt på ruta-ish. Funker helt greit om man bruker spylefunksjonen, hva feiler ? Relèet er i orden ( har prøvd et nytt ) Og motoren kan da vel neppe være ødelagt, da den funker fint på spylefunksjon. Noen som har hatt tilsvarende feil på sin, gjerne rop ut. Har en ny betjeningshendel liggende, men usikker på hvordan man bytter den Er forøvrig en 06 Mondeo
  7. Nyinnkjøpt og fornøyd 2006 GHIA TDCI
  8. Heihopp ! Har nettopp kjøpt en Mondeo 06 TDCI Ghia, og siden jeg aldri har eid Ford, diesel eller automat så har jeg null peiling ! Bilen er super den, men noe irriterer meg til tider. Ved en gitt hastighet så blir det noe mer ulyd i motoren, sånn typisk dieselkakkling. Dette skjer som regel ved rundt 60-70 km/t i 3-4 gir, avhengig av veien. Hva kan dette være ? Den har fulgt samtlige servicer, og Fordforhandler sier at dette er typisk Fordkakkling. Men naiv som jeg er, så stoler jeg ikke helt på forhandlere. Bilen har rullet 185000 og er velholdt av forrige eier.
  9. espenk

    Kjøp av Mondeo

    Har prøvekjørt den idag, samt sett over den. Flott og fin bil, velholdt. Nettopp kjørt oppdatering på girkasse og service på vebasto, da den sotet litt siden den nesten aldri ble brukt over lengre tid. Aldri vært noe feil på eu-kontroll og på service. Null rust og generelt bra behandlet. Neste service på 160k. Noen som vet hva som gjøres da ? Spurte selvsagt ikke selger.
  10. espenk

    Kjøp av Mondeo

    Ja, har hørt bare gode ting jeg også. Skulle bare se om det var tilfelle At nyere biler har et ratt som viker mer til høyre begynner vel å bli mer og mer vanlig. Merker at firmabilen har rattet mer mot midten enn normalt, litt uvant. Hvordan er den mtp plass i bagasjerom ? Sliter noe voldsomt med å ha mer enn bare barnevognen i lagunaen.
  11. espenk

    Kjøp av Mondeo

    Heisann ! Har med lett hjerte valgt å selge Lagunaen til fordel for en Mondeo. I den sammenheng lurer jeg på litt angående Mondeo og dens fordeler samt ulemper. Bilen jeg har forelsket meg i er en Mondeo 06 114hk aut titanium, diesel. Den har rullet 140000, og har fulgt samtlige servicer. Er det noen som har erfaring med denne type bil og kan dere anbefale den som en flott familiebil ? Har den noen fordel og ulemper som er typisk for denne typen ? Hører mye flott om Mondeo fra 04 og oppover. Takker for eventuelle svar
×
×
  • Create New...