Jump to content

elnissen

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    OSLO
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

elnissen's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. elnissen

    Dpfe sensor

    Har ikke egr-ventil. Slik jeg har forstått så er dpfe-sensoren der for å erstatte egr-ventilen? Tror det er spesielt på modellen jeg har med 1.6 zetec motor
  2. elnissen

    Dpfe sensor

    https://www.dropbox.com/s/dxtkrvb32oz8oum/DPFE.JPG?dl=0 Her er er bilde av Dpfe sensoren jeg snakker om. Slangen jeg snakker om er der dere ser hvit gjengeteip på.
  3. elnissen

    Dpfe sensor

    Hei Har en 2003 Ford Focus 1.6 zetec. Har byttet så si alle deler som er mulig og bytte, men får ikke jevn tomgang. Byttet tomgangsregulator, spjeldføler (tps), coil, tennplugger, pcv ventil og slangene som er koblet på pcv ventilen. Har klart å få en jevnere tomgang en før og tror det har vært feil på flere deler. Det jeg tror som er synderen nå er Dpfe sensoren som sitter på venstre siden av torpedoveggen og styrer vacuumet. Når jeg kobler av den "store slangen" som går inn på baksiden av spjeldhuset går bilen helt fint. Har prøvd å rengjøre dpfe sensoren og fikk enda litt jevnere tomgang, men enda ikke helt frisk. Er det noen muligheter å koble seg forbi denne sensoren eller må man bare bytte den???
  4. Takk for svar. Endte opp med å få de byttet selv. Dekkverkstedet nektet for alt, noe som jeg egentlig forventet.
  5. Hei! Jeg har en Focus stasjonsvogn 2003. Da jeg skulle til å bytte dekkene mine her om dagen klarte jeg å knekke 2 hjulbolter, 1 framme på høyre side og en bak venstre. Vinterdekkene var blitt satt på av dekkforhandleren som jeg kjøpte de nye dekkene av høsten i fjor. Hjulmutterene satt så ****** fast på at jeg måtte bruke en forlenger for å få av mutterne. Dette endte opp med at jeg klarte å knekke to hjulbolter. Det jeg tror har hendt er at når de monterte på dekkene har de klart å strukket boltene. Kommer jeg noen vei med å klage til dekkverkstedet? Eller skal jeg bite i det sure eplet å bytte de selv? Noen som har vært borti noe lignende selv?
×
×
  • Create New...