Jump to content

demios

Gjest
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by demios

  1. demios

    Focus Speil

    Nei er egentlig hele dritten. Går jo ann a bruke det enda, men er mye sprekker i underkant og sånn. Ikke akkurat noe pent å ha det sånn. Kan jo høre på ford, er vel ikke store jobben for meg å bytte det håper jeg.
  2. demios

    Focus Speil

    Hei Vet att dette er ikke no salgs område, men siden dere alle er focus eiere så har jeg ett lite håp. Lurer på om noen har ett sidespeil til høyre side liggende? eller om noen vet hvor jeg kan få tak i ett? Mitt ble knust her om dagen. Jeg har en 2006 focus stasjonsvogn. Håper noen kan bidra med hjelp:)
  3. demios

    Hvor er Aux?

    eneste som er viktig for meg er att det er aux som fungerer, og jeg blir kvitt den stygge ford CD6000 spillern. har bare bilen for å komme meg fra a til b. så uttsende og funksjoner spiler ikke så stor rolle..
  4. demios

    Hvor er Aux?

    Sett litt på dette oppsettet. Vil dette fungere? Spiller: http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=12339&katid=6&id= 2-Din spiller Ramme: http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-FOCUS-CD-Double-DIN-Fascia-Fitting-Kit-CT23FD01A-/250442423202?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a4f881ba2 Ledninger til rattkontroll. http://www.ebay.co.uk/itm/350514078376
  5. demios

    Hvor er Aux?

    Har tenkt på det. Men hvor mye arbeid er det å gjøre dette? må jeg skru av hele dashbordet for å frigjøre spilleren? Og hvor mye ledinger og elutstyr må jeg vet bytte? Hvor kan man evt få kjøpt no Plastramme til å sette inn i det eksisterende hullet etter CD6000?
  6. demios

    Hvor er Aux?

    Ja. Sjekket overalt. Var på en fordforhandler i dag. De så etter de også men fant ingenting. Har også en fiesta men der er aux ved sigarett tenneren.
  7. demios

    Hvor er Aux?

    Hei Da har jeg endelig kjøpt meg en focus. Ble en 2006 focus trend stasjonsvogn. Topp bil men jeg finner ingen aux inngang, har knapp til dette på den innbygde sterioen(CD6000). Så er det noen som vet om jeg må ta ut spillern og etterinstallere dette? Aux er ett must for min del. Håper noen har en løsning på dette. Mvh Steffen
  8. Eneste den svarte har som jeg kunne ha tenkt meg er henger feste. Noen som vet hvor mye det koster å etterinstallere dette?
  9. Jeg veier litt opp mot den blå selv. Må legge til att jeg får 10 tusen i avslag på denne også. CK er egentlig ikke noe jeg trenger, blir litt forstyrrende element for min del.
  10. Hei Skal kjøpe meg min første bil. Sett på 2 focuser men litt usikker på hvem jeg bør velge. 1. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=43567513 2. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=43496885 Så håper dere focus eiere kan hjelpe en stakkar med et godt valg. Håper på positiv respons og hjelp med dette. Mvh Steffen
×
×
  • Create New...