Jump to content

izme

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Tromsø
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

izme's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. izme

    Nye ryggelys Kuga

    Ja lette litt på nett å fant riktig pære, skal prøve meg fram når den kommer i posten.
  2. izme

    Nye ryggelys Kuga

    Hei, mamma har en kuga 2008 modell og lurer på om noen har erfaring med å bytte ryggelys. Det er sota ruter og du merker ikke ryggelysene når du kjører. Derfor tenkte jeg å bytte. Jeg lurer på hvilken type jeg bør gå for, og hvordan du bytter dem. Har sett på disse, men vet ikke hvilken sokkel som passer. http://www.ekstralys.no/products/ryggelys-cree-w21w- http://www.ekstralys.no/products/ryggelys-led-cree EDIT: Jeg fant ut at jeg trengte denne pæra: http://www.ekstralys.no/products/ryggelys-led-cree
  3. Du vet ikke hvordan dette blir seende ut? skal holde meg unna Sony EDIT: Den så veldig ut som denne http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=6247&katid=248&id= og den passer fra 2004 til 2007. litt kipt å kjøpe fra utlandet så passer det ikke.
  4. Takk, hadde tenkt på de høyttalerne fra pioneer ja. Får se hvilken spiller jeg går for, blir nok mest sannsynlig en 2-DIN bare fordi 1-DIN er stygt. Så får jeg bare prøve å få den inn.
  5. Hei Jeg har hatt Mondeoen min en stund nå, og føler at det er på tide med en oppgradering av anlegget. Jeg har nesten ingen kunnskap på området og jeg har lest forumer og sett videoer i hele dag. Jeg var på tur å bestille en Sony DIN-2 hovedenhet, men etter litt lesing her ser jeg at det ikke var et godt valg. Jeg vil helst ha en 2-DIN da det ser mye bedre ut, men som jeg har lest her passer det tydeligvis ikke inn. Det er alt for stygt med en 1-DIN spiller med ramme. Jeg prøvde å gå innpå flere linker, men siden de fleste trådene var flere år gammel fantes ikke produktene lengre. Jeg tror at jeg skal klare å montere en ny hovedenhet selv med litt prøving og feiling, men når jeg begynne å se på høyttalere, forsterkere og subwoofere ble jeg utrolig forvirret. jeg har prøvd å sett litt overalt, og jeg blir ikke å komme noen vei uten hjelp fra dere. Først trenger jeg en hovedenhet, helst en som passer godt og ikke trenger en ramme med masse svart plastikk. Jeg vil også bytte ut høyttalerne fremme og bak kanskje legge til en sub etter hvert også. Jeg har ingen bestemt budsjett, men jeg er ikke full av penger, og trenger ikke all verden. jeg regner med at jeg blir å ta litt etter litt. Først spilleren, så fronthøyttalere så bak, og til slutt en sub. Det hadde vært flott om noen kunne hjulpet meg med dette. Etter et kjapt søk på finn fant jeg dette bilde: http://finncdn.no/mmo/2013/7/vertical-3/10/3/423/733/63_537939740_xl.jpg Det er et sånn min bil ser ut. Edit: Det er forresten en stv.
×
×
  • Create New...