Jump to content

Jordfresern

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Nittedal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Jordfresern's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hvordan får jeg forresten lagt ut bilder inne på FCN?
  2. Hei. Vi monterte det hos forhandler, men de led lysene der ble veldig blå kontra de originale DRL ledene. Så vi tok det av igjen. Vi koblet de med kobling fra ledningsnettet til de originale DRL ledene. Vet ikke om det er forskjellig lysstyrke i forskjellige LED DRL man får kjøpt. (som vist i linken) men hvis jeg finner et sett som holder rundt 4300K, så prøver jeg nok igjen
  3. Ja det tenkte jeg ikke over, så blir vel til at jeg ikke gjør noe med det. Takk for svar.
  4. Hei. Noen som har sett Focus med de DRL nede i grillen som denne?? http://www.ebay.com/...984.m1436.l2649 Har innmari lyst på, men er usikker på om bildet er ekte eller ei. Tenker ifht hvilken styrke det er på led lysene kontra de originale DRL som er i hovedlyktene på nye Focus. Usikker på om de blir for blå kontra de hvite DRL som er på bilen fra før.... Noen som har meninger om det?
  5. Hei. Noen som har sett Focus med de DRL nede i grillen som denne?? http://www.ebay.com/itm/151191036017?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 Har innmari lyst på, men er usikker på om bildet er ekte eller ei. Tenker ifht hvilken styrke det er på led lysene kontra de originale DRL som er i hovedlyktene på nye Focus. Usikker på om de blir for blå kontra de hvite DRL som er på bilen fra før.... Noen som har meninger om det?
×
×
  • Create New...