Jump to content

Bert`n

Gjest
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About Bert`n

  • Birthday 07/09/1980

Medlemsinfo

  • Bosted
    Bømlo
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Bømlo

Bert`n's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Jeg hadde samme problem. Kjøpte hos Ford forhandler til Scorpio. Disse er en del lengre.
  2. Noen som har en Penta felg 7"x15" ET11 til overs og vil selge. Trenger ikke å være pen/strøken, bare det ikke er kast i den. Litt kantkjørt går bra. Betaler bra viss den kan sendes i posten til meg.
  3. Som tittel sier, noen som vet om en radiator fra Scorpio vil passe i Granada? Grunnen jeg lurer er fordi jeg skal bygge om til el.vifte i en Granada. Hadde vært greit viss det går ann og bare flytte radiator med el.vifta fra Scorpio over i Granadaen.
  4. Som tittel sier, noen som vet om en radiator fra Scorpio vil passe i Granada? Grunnen jeg lurer er fordi jeg skal bygge om til el.vifte. Hadde vært greit viss det går ann og bare flytte radiator med el.vifta fra Scorpio over i Granada.
  5. Er den original med 5 trinns kasse kode F? Jeg har fått tak i en 3.89. Så den blir nok montert snart viss det ikke dukker opp en 4.11 til salgs.
  6. Som tittel sier, noen som har girkasse travers/feste til 5-trinns i Granada. Er 2.0 med sierra kasse.
  7. Ok, trodde dem hadde 4.44 utveksling jeg (kode E på plata i motorrommet). Noe som også er av interesse.
  8. Ingen? Mener den finnes på Granada sedan 2.0 med 5-trinns gearkasse. Også mulingens på Granada stv 2.0 med 4-trinns gearkasse. Det skal stå Axle: N på plata i motorrommet.
  9. Jo, har funnet ut at det er 3.89 orginal. Men er ettermontert en med 4.11. Ble sikkert gjort når den ble bygget om til 5-trinns. Så da starter jakten på en bakaksling med 4.11 utveksling. Hyl ut viss noen skulle ha det liggende.
  10. Noen som har en Granada diff med 4.11 utveksling som ønsker å selge i strekning Bergen til Stavanger området. Mob. 41297251
  11. Den er sedan. 4 trinns. Ettermontert 5 trinns. På plata i motorrom står det axle C.
  12. Ikke f.... om jeg fikk til å laste opp bilde ifra harddisken. Men det står på blekkplata akkurat som skrevet i første post.
  13. Har en Granada 2,0 83mod som jeg lurer på hvilken utveksling bakakslingen har. På blekkplata til bakakslingen står det: 72GG4006HB 4 11 7H 18 Er det 4.11 utveksling? Ifølge Haynes boka så har den 3.89. Skjønner ikke helt?
×
×
  • Create New...