Jump to content

Gakkgakken

Gjest
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Trondheim
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Gakkgakken's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Har en Fiesta 09. Har kjøpt CRC AC skumrens. Det skal visstnok sprøytes inn i inntaket med slange. Men grillen på det er så finmasket at jeg ikke får inn slangen. Er alternativet å sprute litt skum inn i hver dyse på dashbordet?
  2. Danke. Skal røske i ferien, så får vi se hva som skjer. God sommer!
  3. Takker for svar. Regner med at panelet på innsiden bare sitter med klips (bortsett fra de to små panelbitene oppe på siden som sitter fast med en skrue)?
  4. Knappen for å åpne bakluka har tatt kvelden på min Fiesta 1.6 tdci '09. Må må åpnes med fjernkontrollen. Kan noen fortelle meg hvordan jeg kommer til å skifte den? Vipper jeg opp deksler på utsiden, eller må jeg gå inn via innsiden av luken?
  5. Kanskje det ja Er en Fiesta '09 1.6 TDCI
  6. Skal bytte skivene forran og man skal vel helst skru til bolter med rett moment. Hva skal man bruke på caliper- og glideboltene?
  7. Jeg trenger nye skiver forran på min 1.6 fiesta. Er det noe spesielt jeg må passe på? Må jeg bl.a. tappe av bremsevæske via lufteventilen når jeg presser inn stempelet kontra å presse væsken tilbake i slangene/væskebeholderen? Leser at folk gjør begge deler. Trengs det noe spesielt moment på skruene jeg må løsne? Spesielt verktøy?
  8. Må lage et hull i torpedoveggen på min 09 Fiesta 1.6 diesel. Skal montere kupevarmer. Tenkte jeg skulle prøve under hanskerommet inn mot midten. Er det trygt å borre der? Ikke noen dobble vegger eller noe som kødder det til? Er litt vanskelig å bedømme avstander nedi motorrommet. Er så himla trangt. På innsiden inn mot midtkonsollen er lydisolasjonen festet til karosseriet på en tapp. Det ser ut til at den er gjennomgående og kommer ut i mototrommet hvor noe gummiforing er festet. Er dette tilfellet? Er ingen slanger eller ledninger akkurat der, så kan være en grei plass å komme ut.
  9. Takk for svar. Skal se om jeg klarer å komme til den på noe vis. De påpekte feil montering i bruksanvisninga også. Skal være pinlig nøyaktig. Blir vel borring til vifta da. Ikke noe stort problem, men hadde vært praktisk å brukt noe eksisterende.
  10. Vurderer å sette inn kupevarmer og motorvarmer i bila mi. Ser i bruksanvisningen at pluggen hvor motorvarmeren skal stå ligger bak motoren. Regner med at det er inn mot topedoveggen? Er det mulig å komme til den på noen måte? Fra undersiden? Og er det noen eksisterende hull i torpedoveggen hvor jeg kan få lagt inn strømmen til kupevifta?
×
×
  • Create New...