Jump to content

nordan27

Gjest
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    østfold
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Recent Profile Visitors

1146 profile views

nordan27's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Nå er begge batteriene sjekket og dem er i ok tilstand, hva annet kan det da muligens være?
  2. Er det slik at du ikke får ladet opp komfort batteri med batterilader? men at det kun lades når bilen er i bruk (fra dynamo?) er dieselvarmer også koblet opp mot komfortbatteri? eller går den på selve start batteri? må spørre siden den starter normalt og ikke vifta inne i bilen går, trodde begge deler gikk på samme batteri? men vis ikke så tar vel vifte inne i bilen så mye strøm at den ikke vil starte?
  3. Hmm bra tips skal sjekke batteriet om det er begynt å bli dårlig
  4. Hei har en Ford transit custom 2013 hvor Dieselvarmer virker normalt men kupevifte starter ikke når bilen står parkert uten tenning/motor igang, den varmer opp kjølevannet og det begynner å blåse varmt med en gang jeg setter på tenning og starter bilen da virker jo vifta normalt, noen med erfaring om hva som kan være feil?
  5. Dieselvarmer virker som den skal og varmer opp motor men begynner ikke å blåse inne i kupen hva kan være feil? hva skal til for at kupevifte skal virke? tydelig ar den ikke starter
  6. Hei har en sport 2013 modell som jeg ønsker å senke 100mm bak det sitter bladfjærer bak må jeg skifte fjærene? eller finnes det andre måter å gjøre dette på ? noen som har gjort dette tidligere? det går ikke å sette aksel over fjærene pga feste braketter på aksel
  7. Takk for bra svar tenkte det var noe spesielt med forden men det var det da ikke , da kan jeg skifte selv til helgen :-)
  8. kan jeg skifte bremsevæske selv med å tappe fra calypere og etterfylle i beholder? pleier å bruke flaske med slange ned i på tidligere biler , har hørt at det må brukes spesial apperat?? for å skifte ,eller er det bare tull?
  9. Noen med erfaring med Bestchip.no (tuning bokser) ?
  10. Er det orginalt med motordeksel på topp av motor 2010 modell Titanium? har hørt at noen er levert uten? eller ? er borte hos min bil , trenger jeg egentlig dette , er det noen misjon uten om at det ser penere ut?
  11. Hvilken type Biltema olje kan brukes på denne motoren? har tenkt å skifte på hver 1000mil i stede for 2000mil da jeg tror det er bedre for motoren , andre forslag mottas med takk :-)
  12. Takk for svar så langt :-) jeg fikk 12mnd Ibest garanti fra bilfirma , men det er vel fremdeles 5 år reklamasjons rett på deler som er forventet levetid på mere en 5 år? er ikke det ifg kjøpsloven selv om bilen er utgått på 3års garanti?
  13. Hei har kjøpt en 2010 Fiesta så jeg lurer på div spørsmål har noen ca priser på service intervaller? Når har den olje service og stor service (ved km) (kansje en link til service skjemaer?) vet noen om hva som skiftes på servicene? Spiller det noen rolle om jeg bruker annet verksted for service? når det gjelder garanti? Er det noe spesielt jeg bør passe på når det gjelder vedlikehold og forebyggende vedlikehold? Hva er svakhetene på disse bilene? Hvilken type olje skal brukes? Andre synspunkter mottas med takk :-) kan jeg oljebehandle bilen i garanti tiden eller må den på godkjent Tectyl verksted?
  14. Hei , vurderer å kjøpe en Ford Fiesta Diesel 2009-2010 modell , er usikker på hvilken som er best å kjøpe og hva en bør se etter ved kjøp?! 68hk eller 95hk? , er et noen her som kan gi meg noen råd :-) er selv bilmekanikker , men har aldri eid en Ford ,syntes forden der veldig fin ut og har prøvekjørt en 2011 modell 68hk av en venn , virket veldig ok å sitte i og kjøre
×
×
  • Create New...