Jump to content

nybruker

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Jæren
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

nybruker's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Heisan, jeg er ny med Ford og lurer på om det finnes et "fasitsvar" på intervallene mellom facelift og modellskifte? Andre har gjerne 2,5 - 4,5 år mellom disse. Jeg vurderer en liten B-Max, er jo relativt ny men den kom vel strengt tatt i 2012 slik at den på kalkulatoren er 2 år gammel allerede. På forhånd takk for svar.
  2. Takk, jeg leste også den testen. Har prøvekjørt nå og jeg ble ikke skremt, kvaliteten opplevdes bedre i Ford enn tilsvarende fra Opel. Peugot følte jeg var litt bedre, men de mangler jo automat. Noen som tør gjette ca. lev. tid på en B-Max etter mine ønsker? Altså at jeg velger farge, motor samt utstyr - ikke en lagerbil hos importøren altså. Selgeren vet det, men erfaringsmessig vet jeg at straks jeg spør selgeren om det går det ikke lang tid før jeg har sagt ja.
  3. Takk, da stoler jeg på deg og prøvekjører.
  4. Bump... Noen tanker om Ford fra Romania? Takk.
  5. Takk for svar Stian. Jeg må ha automat og dermed 1,6 motoren. En Fiesta er "god nok" kvalitet for meg, jeg er usnobbete og har alltid hatt smpbiler eller biler som kompiser reagerer på. Men er som sagt bekymretfor "Romania". Nå er jeg fortsatt skeptisk til Skoda men hva mener du med hipp som happ? Samme kvalitet som de andre modellene til Ford? Nå er jo Ford relativt alene med en slik type bil i den størrelsen, kan det være årsaken til lav profilering? Hva skjer med prisen når jeg skal bytte den om 5 år/90.000 km? God helg.
  6. Jeg vurderer en B-Max og vil gjerne ha noen råd fra dere som kan "Ford". Så den på Fifth Gear for noen uker siden, likte godt den høye sittestillingen samt åpningen. "Min bil" vil bli den høyeste utstyrsvarianten men jeg er usikker på hvordan "feelingen" er. Er det en billig-Ford eller er kvaliteten på høyde med Golf etc.? Ble litt skeptisk når jeg så at den var bygget i Romania. Ikke ofte de er å se langs veien, selv hos forhandlerne er de ikke særlig profiert. Kanskje en årsak til det? Blir glad for innspill.
×
×
  • Create New...