Jump to content

peter11

Gjest
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    kvinesdal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

peter11's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. lurer på om noen vet hvor tenningsmerke på veivakslingen på sierra 1.8 td er ?? hadde et uhell og veivakslingen har hopper over registerreimen et hakk eller 2.
  2. hehe ja tenkte det samme er på utkikk etter en sierra bensin
  3. er en ford sierra 1,8 turbo diesel. tviler litt på det er motorfester eller gearkasse fester som er gåene. fordi det klakker veldig ifra toppen og den går mye dårligere så tenkte automatisk at det var ventilene men det kan jeg aldri være for sikker på.
  4. Hei kjørte ut i en grøft pga dårlig brøyting, og når jeg ble dratt ud bråkte den veldig og eksosen er som den skal være og turboen sviver fint men på høyt turtall bråker den mindre å går bedre men lavt turtall er den så å si død. kan de være ventilene, motoren ble veeldig brått nedkjølt også så er veldig usikker på hva det kan være littt hjelp hadde vert fint.
  5. Hei har en ford sierra 1.8 turbo diesel å den vil bare svive på tomgang vis jeg gjentar å trykke på håndpumpen på dieselfilteret akkurat som at dieselpumpen ikke klarer å pumpe det inn selv.. noen ideer ??
  6. spylte det probleme løst.. takk skal du ha
  7. ja den ene slanger er veldig varm den andre er lunket. Hvis det er varmeapperate, kan jeg spyle det eller kjøpe nytt. ? (har veldig dårlig greie på varmeapperater.)
  8. Hei. har en sierra 1.8td, Får ikke varme i varmeapperate, byttet termostat og fordeom jeg kjører den hardt og den blir veldig varm blåser det iskaldt ud ifra varmeapperate. noen som vett noe kan det være, kan det være varmeapperate/varmeveksleren eller noe ant som er galt. ?? Mvh peter11
×
×
  • Create New...