Jump to content

fordolsen

Gjest
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About fordolsen

  • Birthday 05/11/1999

Medlemsinfo

  • Bosted
    jessheim
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    david.so@live.no
  • Skype
    davidtoffen

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    jessheim
  • Interesser
    det meste av bil og elektro og lakk&skade :)

fordolsen's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. da er jeg sugen på ny bil så da er god bilen tel salgs Ford sierra dohc 8v 1991 sedan, motor:220 000 km bytten alle pakninger og tettninger i toppen smat topp-pakning. chassis ha rullet 244 000 ifølge speedometer, bilen ha nylakert fører side nylaert panser og skjermer på pasasjer siden. så den er 85 % rustfri. det er sveiset rust i gulvet. det er også lagt ny isolasjon i gulvet. interiøret er helt men trenger kanskje en liten vask. det er nye matter i bilen fra bs bildeler og 40mm senkesett med tuv papirer. interiøret er grått/svart bilen er magentarød 88 eu til januar 2015. bilen blir registrert ved salg. 3 sett hjul 17'' 14'' 14''vinter setter en pris på 20 tusen david olsen heter jeg og bilen står på jessheim/ gardermoen og nr mitt er 47263424 og epost er david.so@live.no
  2. bor på jessheim, jeg trenger brekk vaier og speedometer vaier og blinklys
  3. halla folkens har jo da sefølgelig et problem med sierran å det er negativ camber foran på begge sider.. er det noe jeg får fikset på eller ei ? en jo en skrue som sitter i dempern så når jeg løsner den og drar ut cambern så den går ca i 0.0% å kjører en tur så er den negativ igjen ?? hva kan det være eller skal den være sånn ?
  4. fordolsen

    bensinpumpe

    den kolisjonsbrytern er avkappet men pluss ledern går igjen men hva skal jeg koble på den ledninga + eller - ??
  5. fordolsen

    bensinpumpe

    har en go(hælvettes for tiden) gammal sierra som ikke får strøm til bensinpumpa og i kontakten som ligger i bagasjerommet går det en brun med svart strek på men vidre til pumpa går det tre ledninger men går bare en inn ikontakta... ??? hva i alle dager kan detta være ? var så uheldig når jeg demonterte og kappa over ledningene men dem er skjøta sammen igjen men nå er jo ikke noen tegn til strøm heller ikke ned der sikringa skal sitte ??
  6. pris og hvor bor du ?
  7. Halla folkens jeg trenger opphenget til tanken til min sierra mk2 2.0 dohc 1991 mod er det noen som selger detta til en grei penge og ikke så alt for langt unna gardermoen området ? er også intr. i noen tøffe felger
  8. er under en liten oppfriskning hele bilen så det går seg tel skal ikke kjøres med men noen som har denne delen eller ?
  9. bakvangsopphenget er jo så å si rusta bort, kan det være årsaken til positiv camber ?
  10. halla folkens, har en ford sierra 1991 sedan med en fæl hjulstilling som er negativ på 3 hjul og positiv på høyre(bak) hvordan får jeg fiksa på camber for og få det i null eller negativ ?
  11. noen her som vet hva lakk-koden på ford sierra magenta rød er ?
  12. dørtrekk alle fire og sveiva til takluka er det mye slark i den knotten ? pris
  13. frontlampe på pasasjerside øk mk2 sierra 47263424
  14. har du taktrekk og gulvtrekk ?
  15. har du dobbel el vifte tel doch ?
×
×
  • Create New...