Jump to content

Danel

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Troms
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Danel's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Ok.. Tro hva prisen på settet er? Er meget interessert i dette..
  2. Hei Kjører idag en 2008 Ford Transit AWD 2,4 Er meget dårlig 4wd på den, da jeg må spinne noen sekunder før AWD kobler seg inn. Snakka med Ford, de mente at de kunne montere ett kit til meg, der jeg får konstant AWD, eller AWD på bryter/knapp (Usikker) Er det noen som har kjennskap til disse, og finnes disse brukt, eller i USA? Og, sist, men ikke minst, er det noen som vet om det er mye arbeid å montere dette? Mener å huske Ford skulle ha 20.000 for kit til dette.
  3. Hei Jeg har noen feil på Transiten min Har mista nesten all el på bilen Har kun ett tåkelys bak, og kjørelys fremme, blinkelys og lys i dahbrdet. Ei stund var t.o.m speedometeret borte. Det lyser i dahbordet, motorfeil-lampa og ABS-lampa. Glødinga er også borte. Er dette noe man selv kan feilsøke med utstyr, og er det noen som evt har opplevd det samme? Alle feil kom samtidig. Det hele startet med at Webastoen/Dieselvarmeren sluttet å fungere en mnd i forvegen.
  4. Ringte Ford forhanler, men han sa han ikke har noen kode til CD-spilleren.. :/
  5. Hei Jeg har en 2008 Ford Transit 140 t330 AWD, og jeg har hatt noe elektriske problemer med bilen, dermed måtte jeg koble av begge batteriene for og få ordnet dette. Problemet mitt er at når jeg har koblet batteriene på igjen, så er alt restarta i bilen. Dermed får jeg ikke CD-spilleren/radioen til og fungere igjen. Jeg trenger en kode, men jeg har ingen kode og taste inn. I instruksjonsboka for Audio i bilen, står det at man kan taste inn maskimalt 10 ganger feil kode, før CD-spilleren blir permanent sperret. På CD-spilleren står det Ford 6000 CD. Noen som vet koden til dette, eller vet hvordan jeg kan få tak i koden?
×
×
  • Create New...